Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSO Voluntari rămâne fără înfrângere după meciul câștigat cu CSM Focșani

CSO Voluntari rămâne fără înfrângere după meciul câștigat cu CSM Focșani

CSO Voluntari a reușit să câștige meciul de pe teren propriu contra celor de la CSM Focșani, din etapa a V-a din LNBM – Grupa Valorică B, scor 88-72.

Vrâncenii au avut o replică bună în fața trupei care domină clar grupa valorică B. Cu toate acestea, ilfovenii au câștigat toate cele patru sferturi, ce-i drept la un avantaj destul de mic: 28-25, 19-15, 22-17, 19-15.

Goran Martinic a fost cel mai bun marcator al ilfovenilor, cu 20 de puncte, la care a adăugat 8 pase decisive și 7 recuperări. Dejan Borovnjak a reușit un double-double, cu 18 puncte și 11 recuperări, în timp ce Andrija Bojic a marcat 13 puncte. De partea cealaltă Donovan Smith a marcat 15 puncte, Dorde Simeunovic a înscris 13 puncte în timp ce Cătălin Petrișor a adunat 9 puncte, 8 recuperări și 7 pase decisive.

După acest meci CSO Voluntari rămâne singură echipă fără înfrângere pentru ilfoveni, în timp ce CSO Focșani ajunge la 3-2. 

Etapa viitoare, Voluntariul va juca împotriva celor de la  CSM Miercurea Ciuc, în timp ce Focșani va juca împotriva celor de la CSM Galați.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!