Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSO Voluntari s-a despărțit de Sașa Ocokoljic, după startul dezamăgitor de sezon

CSO Voluntari s-a despărțit de Sașa Ocokoljic, după startul dezamăgitor de sezon

CSO Voluntari a anunțat despărțirea de Sașa Ocokoljic, cel care se afla la cârma grupării ilfovene de la începutul sezonului 2020-2021. Sub comanda tehnicianului sârb, alb-albaștrii au câștigat două cupe ale României și o medalie de argint în Liga Națională.

În 2020, odată cu accederea lui CSO Voluntari în prima ligă de baschet a României, Sașa Ocokoljic a fost desemnat drept antrenorul principal al ilfovenilor. Aceștia au simțit gustul succesului încă din primul sezon, când au reușit să câștige Cupa României, după o finală cu CSM CSU Oradea, și să ajungă până în finala mică a campionatului.

În stagiunea 2021-2022, CSO Voluntari și-a adjudecat din nou Cupa României, trecând în actul decisiv de SCM U Craiova, iar în Liga Națională și-a depășit performanța și a ajuns până în finală, unde a fost învinsă de U-BT Cluj-Napoca.

Drept urmare, alb-albaștrii au început cu ambiții mari noul sezon, participând în preliminariile Basketball Champions League. CSO Voluntari a trecut de Leicester Riders dar a pierdut împotriva lui Tofas Bursa și, astfel, a ajuns în FIBA Europe Cup. Acolo, trupa condusă de Ocokoljic nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor și a pierdut trei din cele patru partide. De asemenea, CSO Voluntari a încasat trei înfrângeri și în conferința B a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Drept urmare, conducerea grupării ce evoluează în Sala Sporturilor „Gabriela Szabo” a decis să renunțe la serviciile lui Sașa Ocokoljic. Conform statisticilor existente pe site-ul nostru, CSO Voluntari a avut un bilanț de 78-35 în perioada în care Ocokoljic a fost antrenorul echipei.

Rămâne de văzut cine va prelua banca tehnică a vicecampionilor României în locul tehnicianului sârb, interimatul fiind asigurat de Dan Ioan. Cert este că pe CSO Voluntari o așteaptă o perioadă complicată, urmând să se joace ultimele două dueluri din FIBA Europe Cup.

*foto: fiba.basketball

4 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu undercat _ :

    obiective, asteptari..
    ce-s prostiile astea? Important este sa ne antrenam bine. Mi-am permis o gluma proasta.
    cum spuneam si zilele trecute, schimbari se pot face si se intampla - dar la altii.
    Acum un an DF era condus de mana afara, la momentul respectiv cu un bilant mai prost decat avem acum, dar sa nu uitam ca 2 victorii din sezonul curent au fost chinuite de tot pe cand la infrangeri am fost cam cu pantalonii in vine.
    La CSU se aude tacerea, oare pana cand ?

    cu 1 an în urmă (21.11.2022)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      @
      Mai mult ca sigur ei nu se antrenau prea bine...
      Lasand gluma la o parte, Ocokolic a rezistat mai mult decat ma asteptam, sunt curios cine va veni; cred ca va fi tot un antrenor strain, daca ma intreaba cineva :).
      La noi situatia este foarte proasta pe termen scurt, iar cheia este financiara: avem bani sa platim datoria catre DF si sa ridicam interdictia de transferuri? daca nu, atunci nu putem decat sa ne lamemtam si sa asteptam; daca da, s-ar putea face ceva... renuntat rapid la legiunea spaniola (2+1), plus vreo alti 2 - 3 jucatori (sarbul, turcul, cel putin) si adusi rapid 2 baschetbalisti straini decenti... mai rau decat acum nu poate fi...

      cu 1 an în urmă (21.11.2022)
    • Soare:

      @gyke
      să ai gura aurită...

      cu 1 an în urmă (21.11.2022)
    • CSM Ploiești Costantin Titi Mircea:

      tot din curte vine schimbarea
      probabil Mladen Jojic

      cu 1 an în urmă (22.11.2022)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!