Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSO Voluntari s-a impus cu ușurință în fața lui Pesaro

CSO Voluntari s-a impus cu ușurință în fața lui Pesaro

Sâmbătă, 9 septembrie, CSO Voluntari și-a început participarea la un turneu amical din Italia, având-o drept adversară pe Pesaro, grupare care a încheiat sezonul 2022-2023 pe locul 8 în prima ligă a Italiei.

Formula de start a ilfovenilor a fost alcătuită din următorii jucători: Lucas Tohătan, Trevon Allen, JT Shumate, Titus Nicoară și Keyshawn Feazell. După un prim sfert echilibrat, câștigat de CSO Voluntari la o posesie (22-20), alb-albaștrii au început să joace din ce în ce mai bine și și-au dominat adversarii.

În secvența secundă, diferența de pe tabelă a început să crească și, la pauză, gruparea din România conducea cu 49 la 39. După revenirea de la vestiare, elevii lui Ainars Bagatskis au continuat să joace foarte bine, astfel încât, înaintea actului decisiv, conduceau cu 69 la 53.

În sfertul decisiv, jucătorii lui Pesaro au încercat o „remontada”, însă CSO Voluntari și-a protejat foarte bine avantajul și, chiar dacă a pierdut secvența, s-a impus cu 84 la 75, calificându-se în finala turneului.

Iată care a fost distribuția punctelor în tabăra ilfoveană: Trevon Allen (23 de puncte), Alexandru Olah (14 puncte), Rashard Odomes (12 puncte), Laszlo Polyak (8 puncte), Titus Nicoară (8 puncte), JT Shumate (8 puncte), Keyshawn Feazell (6 puncte) și Lucas Tohătan (5 puncte). A mai jucat Mihailo Miseailo, care nu a izbutit însă să puncteze.

Cristian Cotoară și Robert Dan au fost trecuți pe foaia de joc, dar nu au intrat pe teren. În schimb, Marreon Jackson, fundașul alb-albaștrilor nu a apărut pe foaia oficială.

În cealaltă semifinală, Napoli Basket a trecut cu 80 la 69 de Pistoia Basket, astfel că CSO Voluntari va disputa finala în compania fostei echipe a lui Elijah Stewart.

*foto: Instagram - CSO Voluntari Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!