Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSO Voluntari s-a impus în fața lui BCM U Pitești

CSO Voluntari s-a impus în fața lui BCM U Pitești

CSO Voluntari a câștigat meciul cu BCM U Pitești, scor 84-75 (20-16, 22-22, 18-18, 24-19) din cadrul turneului 14 LNBM. Cu victoria obținută la Constanța, formația din Ilfov a obținut locul patru la finalul sezonului regulat și avantajul terenului propriu în primul tur al play-off-ului.

Echipele de start

Pitești: Talton, Axinte, Gajovic, Bishop, Jevtovic

Voluntari: Hickey, Joseph, Badiu, Moldoveanu, Barro

Argeșenii au început confruntarea cu un run de 13-0, dar Voluntariul a oferit un răspuns pe măsură și a reușit să treacă în avantaj după coșul de trei puncte semnat de Moldoveanu, 16-17. Duric a stabilit scorul după primul sfert tot cu o reușită din afara semicercului, 16-20. Tot ilfovenii au avut inițiativa și în debutul actului secund și au reușit să se desprindă la 9 puncte în față, scor 16-25. Bishop a înscris din afara arcului de cerc pentru a micșora diferența de pe tabelă la 3 puncte, scor 31-34. După prima repriză, Voluntariul avea un avantaj de 4 lungimi, scor 38-42.

Același ecart s-a menținut și la finalul sfertului trei, scor 56-60. Fitzpatrick a înscris repede în ultimul act pentru ca tabela să arate 58-60, însă un parțial de 7-0 al trupei din Ilfov a dus scorul la 58-67. Cu patru minute rămase din meci, Moldoveanu a marcat de la mare distanță, scor 63-77. Fitzpatrick a replicat cu un coș marcat prin același procedeu, 71-77, iar diferența s-a micșorat la 6 lungimi. Moldoveanu a pus ulterior 5 puncte pe tabelă și scorul a devenit 71-82. Bishop a înscris ultimele puncte ale Piteștiului, 75-82, iar același Moldoveanu a stabilit scorul final după ce a transformat două aruncări libere.

Principalii marcatori

Voluntari: Moldoveanu 24 de puncte, Joseph 15 puncte, Duric 11 puncte, Lee 11 puncte

Pitești: Bishop 20 de puncte, Fitzpatrick 13 puncte, Jevtovic 11 puncte, Gajovic 10 puncte

CSO Voluntari a terminat sezonul regulat cu un bilanț de 19 victorii și 7 înfrângeri și o va întâlni pe SCM U Craiova în sferturile de finală. BCM U Pitești mai are de jucat o restanță și va încheia pe locul 6 în clasament (17 victorii, 8 meciuri pierdute) înaintea fazei eliminatorii, fără ca rezultatul ultimului meci pe care îl va juca să mai conteze în acest sens.

*Foto: CSO Voluntari

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!