Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSO Voluntari s-a impus la limită în amicalul cu BC CSU Sibiu

CSO Voluntari s-a impus la limită în amicalul cu BC CSU Sibiu

Astăzi, 5 septembrie, CSO Voluntari a primit vizita lui BC CSU Sibiu, într-un amical disputat în Sala Sporturilor „Gabriela Szabo” din Voluntari.

Duelul a fost extrem de echilibrat de la început până la final. Actul inaugural a fost adjudecat de către oaspeți cu scorul de 24 la 23. Apoi gazdele au câștigat sfertul secund cu 21 la 20 și, la pauză, scorul era 44 la 44.

A urmat o secvență mai bună a jucătorilor pregătiți de Cătălin Vulc și Mikel Ereno, care s-au distanțat la două posesii de adversari: 69-65. În actul decisiv, au avut loc mai multe răsturnări de situație, jocul continuând să fie foarte echilibrat și plin de suspans până la final.

În cele din urmă, victoria i-a revenit lui CSO Voluntari, care s-a impus cu 87 la 86. Principalii marcatori ai ilfovenilor au fost: Rashard Odomes (22 de puncte), Trevon Allen (15 puncte) și Alexandru Olah (11 puncte).

De partea cealaltă, s-au remarcat: Pavlin Ivanov (23 de puncte), Nandor Kuti (13 puncte) și Mouhamed Barro (13 puncte).

*foto: Bogdan Isailă

2 comentarii la aceasta stire:
  • Jess :

    Intrebare pt Baschet.RO
    Cu riscul sa imi iau hate sau sa fiu considerat un mare hater
    Totusi nici o declaratie de la Vaidas sau Rinkevicius dupa victoria cu USA sau meciul de azi, sau de la Meindl ca tot era mentionat intr-o perioada, poate Cebasek, niste content mai exclusiv de la Mondial?

    cu 8 luni în urmă (05.09.2023)
    • U BT Cluj-Napoca TitiAcs:

      @
      Personal am aceiași părere ca tine, dar trebuie înțeleși și redactorii, din moment ce au primit feedback-uri că știrile despre jucători trecuți prin LNBM ( și cel mai probabil neplăcuți de respectivii ) nu sunt interesante. Eu zic ca tine, că sunt interesante și chiar le aștept. Restul este la latitudinea redactorilor ce știri dau și ce interviuri solicită. Noi le citim sau nu, le comentăm sau nu. Cam acesta ar trebui să fie raportul redacție-cititor.

      cu 8 luni în urmă (05.09.2023)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!