Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSO Voluntari se desparte de încă șase jucători

CSO Voluntari se desparte de încă șase jucători

În ultimele zile, CSO Voluntari a anunțat despărțirea de trei jucători care au evoluat în ultimele două sezoane pentru formația ilfoveană. Este vorba de Toddrick Gotcher, Rolland Torok și Eric Thompson.

În această seară, alb-albaștrii au anunțat încă șase jucători care nu vor evolua în Sala „Gabriela Szabo” în stagiunea 2023-2024. Aceștia sunt Dominic Morris, Darko Planinic, Rasheed Moore, Maurice Watson, Tekele Cotton și Dragoș Axinte.

Iată statisticile celor șase sportivi:

  • Dominic Morris - 8.8 puncte, 2.2 recuperări
  • Darko Planinic - 9.6 puncte, 4.6 recuperări
  • Rasheed Moore - 9.0 puncte, 4.1 recuperări, 1.1 pase decisive
  • Maurice Watson - 11.5 puncte, 3.5 recuperări, 3.0 pase decisive
  • Tekele Cotton - 11.6 puncte, 4.1 recuperări, 2.4 pase decisive
  • Dragoș Axinte - 0.8 puncte, 0.5 recuperări

Așadar, CSO Voluntari se desparte de toți cei șapte străini cu care a încheiat ediția 2022-2023 a Ligii Naționale și de doi jucători autohtoni. În schimb, Lucas Tohătan și David Vida vor continua la gruparea ilfoveană.

CSO Voluntari a terminat stagiunea pe locul 5, după două sezoane în care a făcut parte din primele patru echipe ale campionatului. În ediția următoare, elevii lui Ainars Bagatskis vor juca în European North Basketball League.

*foto: Răzvan Spechea/BC CSU Sibiu

6 comentarii la aceasta stire:
  • CSM Focșani Lex 8 :

    slab
    echipa asta se autodistruge, pacat

    cu 11 luni în urmă (25.05.2023) Raspunde
  • pipzn :

    Asa
    remaniere drastica de lot (la nivel de jucatori titulari sau doar buni) eu nu tin minte sa mai fi vazut pana acum.

    Sunt curios cine vor fi noii jucatori insa, oricum, dupa cat de repede s-au miscat pana acum, cei de la Voluntari vor fi primii care isi vor definitiva lotul pentru sezonul urmator

    cu 10 luni în urmă (25.05.2023)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      @
      Daca analizam putin, Voluntari a schimbat antrenorul in timpul sezonului, desi caderea de moment a fost oprita, la final, rezultatul nu a fost cel asteptat cu siguranta. Mai mult ca sigur, Bagatskis va dori sa-si imprime filosofia si sunt curios si eu sa vad cum vor reusi sa-si contureze lotul pentru sezonul urmator. Din ce am inteles din postarea lui IG, abordarea va fi diferita, probabil vor incerca sa semneze contracte mai lungi si sa construiasca diferit; de asemenea am auzit ca sunt aproape gata cu romanii, asa ca ai dreptate, sunt avansati fata de alte echipe.

      cu 10 luni în urmă (25.05.2023)
    Raspunde
  • Benjamin :

    Tohatan
    Surprinzatoare decizia de a ramane la Voluntari. Sau avea semnat contract pe mai multi ani?

    Cu siguranta era dorit de echipe precum U, Oradea, Sibiu, echipe care cu siguranta isi propun sa aiba un lot mai mare si competitiv avand in vedere ca o sa lupte pe mai multe fronturi, iar cupele europene in care acestea o sa fie angrenate sunt peste ceea ce ii poate oferi Voluntari.

    cu 10 luni în urmă (25.05.2023)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      @
      da, Lucas semnase 2 ani vara trecuta.

      cu 10 luni în urmă (25.05.2023)
    Raspunde
  • Suporterrrr :

    Gyke
    Ce romani au adus? Ceva calumea sau..?

    cu 10 luni în urmă (25.05.2023) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!