Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSO Voluntari se desparte de Toddrick Gotcher după două sezoane

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
19.05.2023

CSO Voluntari se desparte de Toddrick Gotcher după două sezoane

CSO Voluntari a anunțat oficial despărțirea de unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei din ultimele două sezoane. Vicecampioana României din stagiunea precedentă a anunțat pe rețelele de socializare că nu se va mai baza pe serviciile lui Toddrick Gotcher începând cu sezonul viitor.

Gotcher a sosit în stagiunea 2021-22 la Voluntari, după ce evoluase anterior la Charilaos, în Grecia. Jucătorul american în vârstă de 30 de ani a mai evoluat pentru Beșiktaș, Ifaistos Limnou, Cholet Basketball și Koroivos în Europa, iar în SUA a reprezentat echipa colegiului Texas Tech.

În primul sezon petrecut alături de Troublemakers, Gotcher a câștigat Cupa României, terminând cu 18 puncte, 6 recuperări, 5 pase decisive și 3 intercepții finala de la Craiova. Tot în același sezon, el a obținut o medalie de argint în Liga Națională de Baschet Masculin, după finala pierdută cu U-BT Cluj.

Toddrick a încheiat stagiunea 2022/23 alături de Voluntari cu un sfert de finală în Cupa României, respectiv cu locul cinci în campionat. El a totalizat 74 de meciuri în campionatul autohton de-a lungul celor doi ani, dar a evoluat și în grupele FIBA Europe Cup din acest sezon, respectiv în calificările pentru Basketball Champions League.

În cele 74 de partide în care a îmbrăcat tricoul alb-albastru în Liga Națională, Gotcher a înregistrat medii de 13.2 puncte, 3.2 recuperări și 2.8 pase decisive pe meci, având procentaje de 51% din interior, 31% de la distanță și 82% de la linia de libere.

*foto: Iuli Dobre

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!