Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSO Voluntari se impune după o prestație convingătoare în primul meci cu SCM Timișoara

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
03.05.2022

CSO Voluntari se impune după o prestație convingătoare în primul meci cu SCM Timișoara

CSO Voluntari a câștigat fără mari probleme primul meci al seriei de play-off cu SCM Timișoara. Ilfovenii s-au impus cu scorul de 95-72, într-o confruntare de pe teren propriu.

CSO Voluntari: Sarunas Vasiliauskas, Toddrick Gotcher, David Vida, Vlad Moldoveanu, Eric Thompson

SCM Timișoara: Darrion Strong-Moore, Nikola Gajic, Robert Schipor, Adam Mirkovic, Alex Olah

Moldoveanu a dezghețat tabela cu un coș la inel. Strong a răspuns prin același procedeu. Mirkovic a înscris două libere, iar Vlad și Vasiliauskas au dus scorul la 6-4. Thompson a mărit ecartul, înainte de o liberă transformată de Strong. Vasiliauskas a dus scorul la 10-5. După o aruncare de la semi-distanță a lui Olah, a urmat un run de 9-0 al gazdelor, oprit de tripla lui Mirkovic. Torok a stabilit scorul după primul sfert (21-12) cu un cârlig.

Lazăr a deschis sfertul doi cu o reușită din interior, înaintea unui layup reușit de Torok. Extrema de forță a ilfovenilor a continuat să domine și a dus scorul la 27-18. Komatina și Strong au reușit patru puncte consecutive, înainte ca Lee să transforme două libere. Tripla lui Gajic a făcut ca tabela să indice 31-27.  Gotcher a răspuns cu un stepback de la semi-distanță. Americanul a marcat și de afară. Woods a încheiat sfertul cu două libere, iar la pauza mare tabela indica 41-33.

Gotcher a inaugurat a doua repriză cu un coș de la distanță. Olah a răspuns din spatele semicercului, înainte ca același Gotcher să înscrie spectaculos la inel. Vasiliauskas s-a alăturat și el recitalului de la trei puncte, Gotcher a marcat prin același procedeu și scorul era 52-38. Lee a punctat cu un and-one în tranziție și a mărit ecartul. Olah a redus diferența, înaintea unui floater al lui Vasiliauskas. Thompson a adăugat patru puncte, de la libere și cu un alley-oop, înaintea triplelor lui Gajic și Vasiliauskas. Înaintea sfertului patru, scorul era 78-59.

Strong a înscris primele puncte din sfertul patru, din mid-range. Lee a răspuns de la libere. Strong a dus scorul la 80-63. Torok a înscris de la trei puncte, după un timeout al lui Ocokoljic. Gotcher a adăugat și el două puncte ușoare de sub panou. Lee a încercat să îl pună pe un poster pe Mirkovic, dar a fost blocat de către acesta. Bănățeni nu au reușit să revină până la final și au fost învinși cu 95-72.

Toddrick Gotcher a fost MVP-ul confruntării și a adus 26 de puncte și 5 pase decisive. Eric Thompson a avut 20 de puncte și 9 recuperări, iar Vasiliauskas a înregistrat 15 puncte și 8 pase decisive. De cealaltă parte, Darrion Strong a fost cel mai bun jucător, cu 17 puncte și 14 pase decisive.

Meciul doi se va disputa vineri, 6 martie, de la ora 18:00 și va fi transmis de FRB TV.

*foto: Facebook/SCM Timișoara

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!