Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSO Voluntari se impune lejer în confruntarea cu CSM Focșani

CSO Voluntari se impune lejer în confruntarea cu CSM Focșani

CSO Voluntari a ieșit victorioasă din meciul cu CSM Focșani, scor 85-46 (19-19, 30-7, 17-12, 19-8). Partida din turneul 9 al Ligii Naționale s-a disputat în Sala Polivalentă din Focșani.

Echipele de start

CSM Focșani: Taylor, Petrișor, Sampson, Pesic, Antonescu

CSO Voluntari: Hickey, Popescu, Gîrbea, Moldoveanu, Barro

Primele zece minute ale întâlnirii au fost echilibrate, fiecare dintre combatante găsindu-și ritmul în atac. Astfel, sfertul întâi s-a încheiat nedecis, 19-19. În actul al doilea lucrurile au stat complet diferit. Voluntari s-a distanțat treptat pe tabelă, după ce a reușit un run de 12-0 în primele minute, 21-31. Moldoveanu a dus scorul la 25-44 iar la pauză tabela indica 26-49, un avantaj de 23 de puncte pentru oaspeți.

Partida s-a mai echilibrat puțin după pauză, însă tot Voluntariul conducea ritmul de joc. După trei sferturi, ecartul dintre cele două echipe era de 28 de puncte, scor 38-66. Aproape de jumătatea ultimului act, Marcu Badiu a marcat din spatele semicercului pentru 40-71. În cele din urmă, formația antrenată de Sasha Ocokoljic a câștigat meciul la o diferență de 39 de puncte.

Principalii marcatori

Voluntari: Hickey 16 puncte, Joseph 16 puncte, Duric 14 puncte, Moldoveanu 12 puncte, Badiu 11 puncte

Focșani: Pesic 17 puncte, Taylor 13 puncte, Sampson 8 puncte

*Foto: CSO Voluntari Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!