Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSO Voluntari se impune pe teren propriu în fața celor de la Dinamo București

CSO Voluntari se impune pe teren propriu în fața celor de la Dinamo București

CSO Voluntari a câștigat meciul de acasă cu Dinamo București, scor 105-90 (23-26, 25-28, 29-25, 28-11). Partida a contat pentru turneul 10 din Liga Națională de baschet masculin.

Echipele de start

Voluntari: Hickey, Badiu, Joseph, Moldoveanu, Barro

Dinamo: Ferguson Masters, Năsturescu, Price, Cebasek, Armwood

La jumătatea primului sfert, scorul era egal, 14-14. Dinamoviștii s-au descurcat mai bine în partea a doua a actului întâi și au terminat primele zece minute la conducere, scor 23-26. 

Voluntariul a trecut din nou în avantaj după coșul de trei puncte al lui Badiu, 35-34. Cele două combatante au alternat la conducere iar la pauză scorul era 48-54, un avantaj de 6 lungimi pentru Dinamo.

Echipa antrenată de Ocokoljic a trecut la conducere prin coșul lui Barro, 56-54, iar Joseph a transformat de la mare distanță pentru 64-58. Dinamo a reușit ulterior un run care a modificat scorul la 64-71. Totuși, Voluntariul s-a apropiat la doar 2 puncte la finalul sfertului trei, după ce Joseph a reușit un buzzer-beater de la mare distanță, 77-79. 

Voluntariul s-a motivat foarte bine în startul sfertului patru și a reușit să ducă scorul la 88-80, moment în care Dinamo a cerut time-out. Cu cinci minute rămase din meci, Moldoveanu și compania aveau un avantaj de 11 lungimi pe tabelă, scor 93-82. Voluntariul a reușit să depășească borna celor o sută de puncte marcate prin coșul Hickey, 101-82. Armwood și Cebasek au replicat pentru Dinamo, 101-86, dar era deja prea târziu.

Principalii marcatori

Voluntari: Devoe Joseph 25 de puncte, Ousmane Barro 18 puncte, Anthony Hickey 16 puncte, Zarko Duric 13 puncte

Dinamo: Jakob Cebasek 17 puncte, Gerald Armwood 16 puncte, Ferguson Masters 13 puncte, Timothy Price 11 puncte

*Foto: CSO Voluntari Baschet Facebook

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!