Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSO Voluntari se va reuni astăzi, 7 august, și va avea primul antrenament în 10 august

CSO Voluntari se va reuni astăzi, 7 august, și va avea primul antrenament în 10 august

În cursul zilei de duminică, 6 august, CSO Voluntari a anunțat programul echipei în presezon. Ilfovenii vor disputa șapte meciuri amicale, cinci în România și două în Italia, în cadrul Link Campus Cup.

Așadar, alb-albaștrii se reunesc astăzi, 7 august, și în primele trei zile au programate mai multe teste medicale. Apoi, în 10 august, CSO Voluntari va avea primul antrenament sub conducerea lui Ainars Bagatskis.

Până în prima săptămână a lunii septembrie, ilfovenii vor disputa cinci partide de verificare în România:

  • 22 august – vs. Laguna Sharks (acasă)
  • 24 august – vs. CSM Constanța (acasă)
  • 26 august – vs. CS Dinamo București (acasă)
  • 1 septembrie – vs. CSM Petrolul Ploiești (deplasare)
  • 5 septembrie – vs. BC CSU Sibiu (acasă)

Apoi, elevii lui Bagatskis vor zbura în Italia și vor participa la un turneu din Toscana, organizat în Sansepolcro. Pe lângă alb-albaștri, la această competiție mai participă VL Pesaro, Napoli Basket și Pistoia Basket.

Iată care este programul turneului:

Semifinale (9 septembrie)

  • Pistoia Basket vs. Napoli Basket – ora 19:00
  • VL Pesaro vs. CSO Voluntari – ora 21:30

Finale (10 septembrie)

  • Finala mică – ora 17:00
  • Finala mare – ora 19:30

CSO Voluntari va debuta în stagiunea 2023-2024 în cadrul grupei E a Cupei României, acolo unde le va avea drept adversare pe Laguna București și CSM Corona Brașov. Partidele se vor desfășura la Brașov în perioada 15-17 septembrie.

Iată cum arată lotul ilfovenilor: Trevon Allen, Marreon Jackson, Rashard Odomes, JT Shumate, Keyshawn Feazell, Alexandru Olah, Laszlo Polyak, Titus Nicoară, Lucas Tohătan, Cristian Cotoară, Mihail Miseailo, David Vida, Robert Dan și Ionuț Voicu.

*foto: Facebook – CSO Voluntari - Baschet

5 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca Acs Titi :

    După cum
    se vede, pînă acum, echipele din LNBM optează pentru lotul cu 5 străini ( firesc ) pentru a plăti cît mai puțin din amenda agenției de turism ferebeu. Iată primul efect al "minunatei" reguli cu 2 români obligați să se facă că joacă baschet. Ce urmează? Probabil cea mai slabă prezență românească în competițiile internaționale. Oradea va rămîne cel mai probabil la 5+ Richard, iar U la 6+ Richard ( Petrică). Dar cum nu a apărut nicio reacție în urma marilor rezultate de vara asta, clar că pe ferebei îi doare la patină de reprezentarea internațională a României. Tare mi-aș dori să mă înșel și să ajungem în finalele tuturor competițiilor internaționale la care vor participa echipele ROMÂNEȘTI !

    cu 9 luni în urmă (07.08.2023)
    • CSM CSU Oradea b4:

      Străini
      Oradea are deja cinci străini + Richard. Și s-a anunțat că mai căutăm un pivot străin.

      Dar în rest se merge pe varianta cu cinci străini. Oricum, în funcție de evoluție, se mai poate completa în iarnă.

      cu 9 luni în urmă (07.08.2023)
    • CSM CSU Oradea Raul:

      Oradea
      Oradea are 5 straini + Richard si a confirmat ca va mai fi adus un nr 5 pana la reunuirea lotului.

      cu 9 luni în urmă (07.08.2023)
    • Virtus:

      pe langa un pivot
      Oradiei ii mai trebuie meciuri bune in presezon, tot cu echipe din Italia ca sa isi dea seama pe unde se situează inainte de meciul cu Brindisi, decat tot cu Debrecen...

      cu 9 luni în urmă (07.08.2023)
    Raspunde
  • Ciucâ :

    Titirel
    In fiecare zi patinezi pe aici dar ai râmas fârâ spectatori. Repeti ca papagalul aceleaşi lucruri, am ınteles câ berceanu este nul câ ferebeul are agenție de turizm câ tu ai vizitat multe țâri din africa câ eu am un neuron şi tu 2 mingiuțe de baschet cu care te joci toatâ ziua.schimba repertoriul cred câ poți, se vede câ eşti plin de informaţii dar nu te duce capul sâ le foloseşti mai bine

    cu 9 luni în urmă (07.08.2023) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!