Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSO Voluntari și-a aflat adversarul din primul tur preliminar al Basketball Champions League

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
07.07.2022

CSO Voluntari și-a aflat adversarul din primul tur preliminar al Basketball Champions League

CSO Voluntari și-a aflat adversarul din primul tur preliminar al Basketball Champions League. Ilfovenii vor da piept cu Leicester Riders la prima participare în cea mai prestigioasă competiție europeană pentru cluburi desfășurată sub egida FIBA. Meciul se va desfășura pe 21 septembrie.

Tragerea la sorți a avut loc joi, 7 iulie, în Elveția, la Mies. Vicecampioana României a fost repartizată în urna a patra a competiției, alături de Budivelnyk, Parnu Sadam și Siauliai. Celelalte trei posibile adversare ale grupării din Sala „Gabriela Szabo” au fost Heroes Den Bosch, Norrkoping Dolphins și Swans Gmunden.

Pentru a ajunge în faza grupelor în Basketball Champions League, CSO Voluntari va trebui să mai treacă de încă două tururi preliminare, unde ar da piept cu Tofaș Bursa și apoi cu una dintre Skopje, Chemnitz și Fribourg.

Pentru gruparea ilfoveană este a doua participare în preliminariile unei cupe europene. În urmă cu un an, Voluntari a luat startul în calificările pentru FIBA Europe Cup, unde a fost învinsă de Benfica Lisabona.

*foto: Flaviu Buboi/sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!