Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSO Voluntari și SCM Timișoara luptă pentru a opri seria de înfrângeri în LNBM

CSO Voluntari și SCM Timișoara luptă pentru a opri seria de înfrângeri în LNBM

Unul dintre cele mai interesante meciuri din etapa a șasea a Ligii Naționale de Baschet Masculin este cel dintre CSO Voluntari și SCM Timișoara, care are loc duminică, 29 octombrie, la ora 18:30, în Sala Gabriela Szabo din Voluntari.

Ambele formații vin după victorii obținute în această săptămână în cupele europene. Gazdele s-au deplasat în Estonia și au reușit să se impună pe terenul lui Keila, scor 82 la 53.

Ilfovenii au dominat repriza secundă și au avut patru jucători în double-figures: Kwamain Mitchell (20 de puncte, 6 pase decisive, 4 recuperări), Keyshawn Feazell (17 puncte, 9 recuperări), JT Shumate (15 puncte, 6 recuperări) și Alexandru Olah (10 puncte, 5 recuperări).

Datorită acestui succes, CSO Voluntari ajunge la un bilanț de 1-1 în European North Basketball League.

De partea cealaltă, victoria bănățenilor în Alpe Adria Cup nu a fost la fel de categorică. BK Olomoucko a oferit o replică solidă în Sala Constantin Jude din Timișoara însă, în cele din urmă, galben-violeții au câștigat cu 85 la 76.

Liderii gazdelor au fost Dorde Dimitrijevic (21 de puncte, 3 recuperări, 2 pase decisive), Adam Mirkovic (16 puncte, 5 recuperări, 4 pase decisive), Igor Kesar (13 puncte, 7 recuperări), Tyreek Scott-Grayson (11 puncte, 6 recuperări) și Luka Mitrovic (10 puncte, 7 recuperări, 4 pase decisive).

SCM Timișoara este neînvinsă în această competiție europeană, având două victorii la activ.

În LNBM, cele două grupări sunt vecine de clasament. SCM Timișoara (2-3) ocupă locul 5, iar CSO Voluntari (2-2) se află pe poziția a 6-a. Ambele formații au început cu câte două victorii și apoi au adunat doar înfrângeri în campionat. U-BT Cluj-Napoca și CS Rapid București sunt echipele care au câștigat și cu bănățenii și cu ilfovenii, însă elevii lui Dragan Petricevic au mai pierdut și cu CSM Corona Brașov.

Până în acest moment, cei mai eficienți jucători ai lui CSO Voluntari au fost Keyshawn Feazell (12.0 puncte, 6.3 recuperări), Lucas Tohătan (12.3 puncte, 3.5 pase decisive) și Titus Nicoară (7.8 puncte, 5.5 recuperări).

De partea cealaltă, s-au remarcat Nikola Gajic (15.4 puncte, 6.4 recuperări) și Igor Kesar (12.8 puncte, 3.0 recuperări). Un alt jucător care a evoluat bine până acum a fost Makale Foreman, însă timișorenii au anunțat despărțirea de baschetbalistul american. În locul acestuia fusese adus Luka Mitrovic, care a marcat 27 de puncte în primul meci din LNBM.

Duelul de duminică va putea fi urmărit, în direct, doar pe FRB TV.

*foto: Ionel Mihai/Facebook - CSO Voluntari Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!