Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSO Voluntari va da piept cu Tartu Ulikool în sferturile de finală din ENBL

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
20.02.2024

CSO Voluntari va da piept cu Tartu Ulikool în sferturile de finală din ENBL

CSO Voluntari a avut un parcurs aproape perfect în European North Basketball League și a încheiat pe locul secund în grupa B, obținând calificarea în sferturile de finală ale competiției. Troublemakers au suferit un singur eșec, cu BC Siauliai, echipă sub care au și terminat în ierarhie.

Astfel, în antepenultimul act al competiției, gruparea pregătită de Ainars Bagatskis va da piept cu Tartu Ulikool, formație din Estonia ce a avut un bilanț de 4-3 în grupa A, terminând doar sub Juventus Utena și Bakken Bears.

Meciul tur se va disputa în Estonia, pe terenul lui Tartu și este programat marți, 12 martie, de la ora 19:00. Peste exact două săptămâni, marți, 26 martie, de la aceeași oră, returul se va juca în Sala Sporturilor „Gabriela Szabo” din Voluntari.

Iată tabloul complet al sferturilor din ENBL:

  • Juventus Utena vs. Royal Liege Basket
  • Tartu Ulikool vs. CSO Voluntari
  • Bakken Bears vs. Newcastle Eagles
  • Bristol Flyers vs. BC Siauliai

Așadar, în semifinalele competiției, Voluntari ar putea da piept cu câștigătoarea dublei manșe dintre Juventus Utena și Royal Liege. Semifinalele și finala se vor disputa în sistem de Final Four, pe 9 și 10 aprilie. Gazda turneului final va fi anunțată după determinarea tabloului din penultimul act.

*foto: u-bt.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!