Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSO Voluntari, victorie confortabilă pe terenul celor de la CSM Focșani

CSO Voluntari, victorie confortabilă pe terenul celor de la CSM Focșani

CSO Voluntari a reușit o victorie clară în meciul de deschidere al etapei a cincea din LNBM – rupa galbenp, scor 67-38, pe terenul celor de la CSM Focșani.

Focșani a început în formula Petrișor, Cristian Popa, Mitchell, Cornelius și Bjelic, în timp ce Voluntariul a jucat cu Martinic, Dani Popescu, Malesevic, Gîrbea și Borovnjak.

Partida a început echilibrat și gazdele conduceau după două minute cu 6-4. Borovnjak a semnat un and-one de pe urma căruia ilfovenii s-au lansat într-un parțial de 11-0. Run-ul Voluntariului a fost întrerupt de un coș de 3 al lui Simeunovic (9-15), dar Gîrbea și Borovnjak au semnat ultimele puncte ale primului sfert (9-19). Smith a marcat primele 7 puncte ale Focșaniului în sfertul secund, dar oaspeții au răspuns prin Martinic și același Borovnjak (16-26). A urmat un run de 8-0 pentru elevii lui Semsettin Bas, iar oaspeții intrau la pauză cu un avantaj liniștitor de 18 puncte (20-38).

Ilfovenii ceva emoții la începutul sfertului al treilea, când Petrișor și Mitchell au reușit să aducă Focșaniul la 14 puncte, după două coșuri de 3. Cu toate acestea, Cetin și Kemp au răspuns cu aceeași monedă și și-au readus echipa la 20 de puncte, iar după trei sferturi scorul arăta 28-48 pentru Voluntari. Oaspeții au început și sfertul patru destul de tare, cu un run de 9-0, și în cele din urmă s-au impus la 29 de puncte, scor 67-38.

 Akim Mitchell a fost cel mai bun om al gazdelor, cu 8 puncte și 7 recuperări. De partea cealaltă, Goran Martinic a adunat 14 puncte cu 10 recuperări, Dejan Borovnjak și Willie Kemp au marcat câte13 puncte fiecare, iar Nikola Malesevic a fost aproape de un triple-double, cu 11 puncte, 10 recuperări și 8 pase decisive.

După această victorie, CSO Voluntari se menține pe locul 3 în Grupa Galbenă, cu 3-2, în timp ce CSM Focșani rămâne pe ultimul loc, cu 0-5.

Etapa următoare, ilfovenii vor întâlni în deplasare pe CSM Mediaș, în timp ce CSM Focșani vor juca în deplasare, pe terenul lui SCM U Craiova.

*foto: facebook CSO Voluntari

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!