Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSŞ Giurgiu amendată pentru că un fost arbitru a pătruns în vestiarul oficialilor

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
15.12.2011

Pe lângă cazul jucătorilor Cătălin Burlacu şi Levente Szijarto comisia de disciplină a FRB a analizat incidetele petrecute şi la partida dintre CSŞ Giurgiu şi BCM U Piteşti disputat pe data de 03.12 în cadrul etapei a 11-a a Diviziei A la baschet masculin. Confruntarea a fost îndelung contestată de gazdele care au pierdut incredibil, deşi cu cinci secunde înainte de final giurgiuvenii aveau un avans de 4 puncte.

Mai citiţi şi:

Burlacu și Szijarto suspendați 2 etape

Comisia a analizat raportul comisarului Gheorghiţă Mădirjac şi a arbitrului Alexandru Vasile şi a luat decizia de a sancţiona clubul CSŞ Giurgiu cu o amendă de 400 de euro, deoarece s-a încălcat prevederile articolului 17.8 alin.1 din regulamentul de disciplină în care este specificat:

Comportamentul antisportiv al publicului fata de adversari (jucatori, antrenori, insotitori, suporteri) si / sau a oficialilor (arbitri, Comisari, reprezentanti FRB, oficialii de la masa scorerului, etc. ) in timpul jocurilor disputate pe teren propriu sau pe alte terenuri se sanctioneaza dupa cum urmeaza:
Amenintarea sau incitarea la violenta impotriva adversarilor, sau oficialilor: amenda de la 200 la 1.000 EUR. In caz de recidiva, penalizarile vor fi cel putin duble.

Se pare că această decizie a fost luată în urma faptului că fostul arbitru Mihai Săndulache a intrat în vestiarul arbitrilor ameninţându-l pe Alexandru Vasile.

Vom reveni cu mai multe detalii!

1 comentariu la aceasta stire:
  • tocanitza :

    amenzi corecte,dar la toata lumea!
    Si vasile alexandru pentru vicierea rezultatului ce suspendare a primit de la federatie??? ca nu se specifica??? sau se continua vendeta impotriva echipei din Giurgiu??? care din surse apropiate este pornita de la acelasi liviu puicu,care era sa piarda acolo???si care impreuna cu cealalta hahalera de la clubul bucurestenilor dau amenzi si suspenda jucatori dupa bunul plac??? Nu exista meci la sala frb sau in alt oras in care cei doi oficiali sa nu zbiere si sa ameninte arbitrii!!!cate amenzi au primit???totodata asteptam cu nerabdare sa vedem cat il va costa pe un hot si parvenit de arbitru gen Vasile Alexandru schimbarea unui rezultat intr-o secunda...si care cu doar o luna mai devreme fusese suspendat EXACT pt un furt la un alt meci,dar de juniori!!!

    cu 12 ani în urmă (15.12.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!