Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSŞ Giurgiu i-a reziliat contractul lui Ciprian Mihai

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
11.12.2011

Greşelile lui Ciprian Mihai din meciul cu BCM U Piteşti se pare că i-au fost fatale. Conducerea clubului giurgiuvean a decis să-i rezilieze contractul sportivului în vârstă de 21 de ani care a evoluat în 9 partide pentru fosta sa echipă.

CSŞ Giurgiu a pierdut incredibil, la un punct cu BCM U Piteşti, un meci pe care l-a avut în mână. Cu cinci secunde înainte de final giurgiuvenii aveau un avans de 4 puncte, însă nu au reuşit să ţină de el şi au cedat cu scorul de 79-78. Ciprian Mihai a fost cel care a făcut faulturile la Uros Velisckovic şi Slobodan Popovic, cei doi jucători care au marcat ultimele 5 libere decisive pentru echipa lor.

Deşi managerul Smaranda Iliescu ne declara, în urmă cu câteva săptămâni, că Mihai Ciprian este un tânăr foarte bun, unul dintre jucătorii de perspectivă pe care echipa CSŞ Giurgiu îl va creşte în continuare, se pare că aceasta s-a răzgândit şi a decis să-l dea afară din lotul, care este şi aşa scurt, pe care îl are la dispoziţie formaţia de la malul Dunării.

În 9 partide susţinute la CSŞ Giurgiu, pivotul ce măsoară 2.07 a avut medii de 2.7 puncte, 2.2 recuperări şi 2.7 unităţi la eficienţă în aproximativ 10 minute petrecute pe parchet.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!