Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Asesoft, în avantaj la Târgu Jiu la pauză

Radu Bărăian

Radu Bărăian
07.05.2015

CSU Asesoft Ploiești este în avantaj la pauză în fieful celor de la CS Energia Târgu Jiu, scor 49-44 (31-25, 18-19), în Meciul 4 al semifinalei Ligii Naționale de Baschet Masculin. 

C. Burlacu cu 13 puncte și I. Zigeranovic cu 11 sunt cei mai buni marcatori pentru prahoveni până în acest moment. De cealaltă parte, din lotul gazdelor de la Energia s-au evidențiat G. Watson cu 13 puncte puse pe tabela de marcaj, respectiv L. Darby cu 11. 

Dacă formația din Ploiești va reuși să mențină avantajul te pe tabelă și să câștige duelul, atunci își va asigura o nouă prezență în finala campionatului. 

Vom reveni cu amănunte de la Târgu Jiu!

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!