Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Asesoft învinge SCM U Craiova și în retur

Radu Bărăian

Radu Bărăian
02.10.2014

Asesoft Ploiești a învins SCM U Craiova cu 97-71 în returul optimilor de finală ale Cupei României. Astfel, după ce în manșa tur, ploieștenii au câștigat cu 70-64, aceștia și-au asigurat prezența în sferturile de finală ale competiției. 

N. Otovic cu 20 de puncte și D. Brown cu 22, respectiv J. Flowers cu 21 au fost cei mai buni marcatori ai meciului. 


CSU Asesoft Ploieşti are un avantaj uşor în fieful celor de la SCM U Craiova, scor 35-33 (19-16, 16-17), într-un meci care contează pentru returul optimilor de finală ale Cupei României. 

În prima repriză s-au evidenţiat Travis Bureau cu 9 puncte şi 5 recuperări, respectiv Gerald Lee cu 10 puncte marcate şi 4 mingi recuperate. 

În manşa tur, disputată la Ploieşti, campionii en-titre s-au impus la 6 puncte diferenţă, scor 70-64. 

Vom reveni cu amănunte din Bănie! 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!