Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Asesoft Ploiești a împărțit cadouri de Paște

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
17.04.2012

CSU Asesoft Ploiești a fost activă și cu ocazia Paștelui. După victoriile obținute împotriva lui CSM Oradea în primele partide ale playoff-ului actualei ediții de campionat prahovenii au împărțit cadouri componenților echipelorde juniori.

De asemenea, echipa ploieșteană a făcut Paștele mai frumos celor mai puțin norocoși. Astfel, Vlad Negoiţescu, Vlad Dumitrescu şi Adrian Movileanu, însoţiţi de preşedintele executiv Ionuţ Georgescu, dar şi de câţiva membri ai galeriei „Blue Generation”, le-au făcut o vizită micuţilor de la Casa de Copii „Raza de Soare” din Băicoi. Aici, jucătorii Asesoftului au fost întâmpinaţi cu „Zorba” şi „Braşoveanca”, au ascultat poezii şi au luat chiar lecţii de dans. Toate acestea, înaintea împărţirii cadourilor constând în rechizite, dulciuri, cosmetice, adidaşi şi brelocuri din gama CSU Asesoft. La plecare, baschetbaliştii au promis că se vor întoarce, cel mai probabil cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!