Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Asesoft Ploiești întâlnește BC Timișoara în etapa cu numărul 24

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
13.03.2015

CSU Asesoft Ploiești

LNBM

Etapa 24

14.03.2015

Ora 17:00

Sala Olimpia Ploiești

Baschet Club Timișoara
17-5   12-9

CSU Asesoft Ploiești primește vizita lui BC Timișoara într-o partidă din cadrul etapei a XXIV-a din sezonul regulat al Ligii Naționale de Baschet Masculin. Partida este programată sâmbătă, 14 martie, cu începere de la ora 17:00 la Sala Olimpia din Ploiești și va fi transmisă în direct și la Digi Sport.

Înaintea acestei confruntări, CSU Asesoft Ploiești ocupă prima poziție în clasamentul LNBM, cu un bilanț de 17 victorii și 5 înfrângeri. Timișorenii se află pe poziția a 4-a cu 12 victorii și 9 înfrângeri.

Pentru CSU Asesoft Ploieşti această partidă este una foarte importantă. În cazul unei victorii în faţa bănăţenilor, campioana en-titre și-ar asigura în mare măsură prima poziție în clasament. În acest moment, ploieștenii au același record ca Steaua CSM însă au avantajul rezultatului direct. În afară de meciul cu BC Timișoara, echipa din Ploiești mai are de jucat doar cu U Cluj în ultima etapa și este greu de crezut că în acea partidă va fi învinsă.

CSU Asesoft Ploiești este lipsită în continuare de ajutorul lui Vladimir Arnautovic care se află la Belgrad pentru un control medical.

Echipa ploieșteană și-a regăsit forma. Campioana a câștigat ultimele trei partide jucate în compania lui Gaz Metan Mediaș, SCM U Craiova și BCM U Pitești. BC Timișoara a avut și ea o serie de două victorii la rând întreruptă de înfrângerea de luni marți din fața lui U BT Cluj-Napoca.

Întâlnirile directe dintre cele două combatante indică un avantaj important pentru CSU Asesoft Ploiești care are 28 de victorii iar BC Timișoara doar 6. În partida tur, CSU Asesoft Ploiești s-a impus destul de clar, cu scorul de 98-79.

Partida de sâmbătă (14.03) va fi arbitrată de o brigadă de arbitrii formată din Laurențiu Grigoraș, Ciprian Ciocan și Istvan Bertalan în timp ce observator al partidei va fi domnul Zoltan Raduly.

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe nimsoc10 :

    Marti
    A jucat BC T la Cluj, nu luni! Chiar nu sunteti atenti?
    Hm! Partida de sambata - 14.02. ?! Alo! 14.03.!

    cu 9 ani în urmă (13.03.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!