Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Asesoft Ploiești merge la Pitești fără Vladimir Arnautovic

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
08.03.2015

CSU Asesoft Ploiești se deplasează la Pitești fără antrenorul Vladimir Arnautovic. Antrenorul principal al formației prahovene se află în Serbia pentru a-și rezolva anumite probleme personale după cum anunță site-ul oficial cal campioanei României.

Vladimir Arnautovic a lipsit de pe banca prahovenilor și la partida precedentă a lui CSU Asesoft Ploiești, jucată pe teren propriu în fața lui SCM U Craiova. Sasa Ocokoljic i-a ținut locul lui „Dado” în victoria din fața oltenilor, la fel cum va face și la partida de la Pitești.

Vladimir Arnautovic nu este singurul „indisponibil” al campioanei pentru deplasarea de la Pitești. Chris Cooper este în continuare accidentat și mai are câteva zile de așteptat pentru a reveni la antrenamente. Pivotul american s-a accidentat într-un meci cu Steaua CSM București.

Vă reamintim că partida dintre BCM U Pitești și CSU Asesoft Ploiești este programată duminică (08.03) cu începere de la ora 19:50 și va transmisă în direct de Digi Sport.

2 comentarii la aceasta stire:
  • CSU Asesoft Ploiești suporterbaschet :

    .
    Vesti proaste pentru Pitesti in cazul asta :))) Nu vreau sa fiu rau , dar consider ca Sasa este peste Arnautovic din toate punctele de vedere , parerea mea . Oricum sunt sigur ca o sa fie un meci interesant , fie ca cel mai bun sa castige !

    cu 9 ani în urmă (08.03.2015) Raspunde
  • CS Universitatea Cluj-Napoca trt :

    suporterbaschet !
    Corect,Dado si-a aratat de multe ori limitele...

    cu 9 ani în urmă (08.03.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!