Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Asesoft Ploiești revine în LNBM cu o partidă în fața lui Gaz Metan Mediaș

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
21.11.2014

CSU Asesoft Ploiești

LNBM

Etapa 8

22.11.2014, Ora: 19:00

Sala Olimpia Ploiești

CS Gaz Metan Mediaș
5-2 Fișa meciului 3-3

Etapa cu numărul 8 programează la Ploiești partida dintre echipa gazdă, CSU Asesoft și Gaz Metan Mediaș. Acest duel a fost unul care a produs meciuri spectaculoase fie în sezonul regulat fie în fazele superioare a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Înaintea acestui meci, CSU Asesoft Ploiești se află pe ultima treaptă a podiumului cu 5 victorii și 2 înfrângeri în timp ce Gaz Metan Mediaș ocupă poziția a 7-a cu un record de 3 victorii și 3 înfrângeri.

CSU Asesoft Ploiești nu traversează ce mai bună înainte duelului cu gaziștii. Elevii lui Vladimir Arnautovic au pierdut ultimele două partide din EuroCup, cu Partizan Belgrad și Krasny Oktyabr plus o înfrângere în LNBM cu BC Mureș Târgu Mureș. Cu siguranță după aceste rezultate, campioana en-titre nu-și mai permite pași greșiți mai ales în fața unei echipe mai slab cotate dar care a arătat că poate surprinde.

De cealaltă parte baschetbaliștii medieșeni vin după o pauză destul de lungă. Elevii lui Ovidiu Teleabă a jucat numai două partide în această lună, câștigându-le pe amândouă în fața lui BC Timișoara și a Universității Cluj-Napoca.

La nivelul confruntărilor direct, CSU Asesoft Ploiești este un real complex pentru Gaz Metan. Echipa ploieșteană a câștigat 21 de partide în fața ardelenilor și a cedat doar în 5 meciuri din 2005 până în prezent. De-a lungul timpului, cele două echipe au oferit câteva meciuri superbe. De exemplu în decembrie 2010, Gaz Metan a învins campioana en-titre, și din acel moment, cu scorul 120-118, la capătul unui meci cu două reprize de prelungiri. În playoff-ul sezonului 2012/2013, CSU Asesoft Ploiești a câștigat două partide la Mediaș, ambele la o diferența de maxim două posesii.

Așadar partida dintre CSU Asesoft Ploiești și Gaz Metan Mediaș din etapa a 8-a a LNBM este programată pe 22 noiembrie, ora 19:00 la Sala Olimpia din Ploiești.

foto: sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!