Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Asesoft Ploiești revine în România cu un duel tare în fața lui CSU Sibiu

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
17.10.2014

LNBM

Etapa 3

18.10.2014, Ora: 20:00

Sala Olimpia Ploiești

2-0 Fișa meciului 1-0

 

CSU Asesoft Ploiești primește vizita lui CSU Sibiu în etapa a treia a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Partida este programată pentru sâmbătă, 18 octombrie, la Sala Olimpia din Ploiești cu începere de la ora 20:00.

Atât campioana en-titre, CSU Asesoft Ploiești, cât și CSU Sibiu sunt neînvinse în această stagiune a LNBM. Ploieștenii au învins în primele două etape în deplasare pe U BT Cluj-Napoca și CSM U Oradea. CSU Sibiu a câștigat o singură partidă, cea cu Universitatea Cluj-Napoca. Sibienii au stat în prima etapă.

CSU Asesoft Ploiești revine în România după o deplasare lungă în Rusia. Formația condusă de Vladimir Arnautovic a început cu dreptul noua ediție din EuroCup după ce a învins cu scorul 81-75 pe Krasny Oktyabr Volgograd. La acea partida, CSU Asesoft Ploiești s-a bazat pe toți cei 8 jucători străini din lot, lucru care nu se va mai repeta la meciul cu CSU Sibiu.

Palmaresul direct dintre cele două echipe este un net în favoarea lui CSU Asesoft Ploiești. Prahovenii au 20 de victorii și 6 înfrângeri în fața sibienilor.

În sezonul trecut, CSU Asesoft Ploiești și CSU Sibiu și-a împărțit victoriile. Ploieștenii au învins pe propriul teren cu scorul 70-55 în timp ce la Sibiu gazdele s-au impus cu scorul 92-69.

Gerald Lee este cel mai bun marcator al Asesoftului în acest început de sezon al LNBM, cu o medie de 21.5 puncte pe meci. De la Sibiu, la acest capitol excelează nimeni altul decât Milos Bojovic cu 21.0 puncte marcate pe partidă.

Partida de la Ploiești va fi condusă la centru dintr-o brigadă de arbitrii formată din Alexandru Olaru, Bogdan Podar și Adrian Habor iar comisar al partidei va fi domnul Viorel Constantinescu.

Meciul dintre CSU Asesoft Ploiești și CSU Sibiu poate fi urmărit în direct și la televizor începând cu 20:00 în direct la Digi Sport.

1 comentariu la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu @lexCSU :

    Luptam
    Hai baieti, nu avem nimic de pierdut !

    cu 9 ani în urmă (17.10.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!