Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Asesoft Ploiești se desprinde la 2-0 în seria cu Energia Târgu-Jiu

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
30.04.2015

CSU Asesoft Ploiești și-a apărat cu succes avantajul terenului propriu în primele două confruntări din semifinale cu Energia Târgu-Jiu. După un prim meci câștigat cu emoții la final, în cel de al doilea, formația ploieşteană a făcut diferența încă din finalul sfertului trei. După aceste victorii, CSU Asesoft se va deplasa la Târgu-Jiu fiind la un singur succes de a merge în finală.

Primele puncte ale partidei au venit după un minut de joc când Tal Karpalesz a transformat o liberă din cele două ce care a beneficiat. Primul coș din acțiune a venit după un alt minut de joc, cel care a marcat fiind Chris Cooper. Ritmul partidei a crescut iar Energia a trecut în față, 5-7 după un coș marcat pe un contraatac al echipei sale. Jonte Flowers a restabilit egalitatea la jumătatea sfertului, pentru scorul de 9-9. Asesoft a pierdut două mingi pe drum iar pe contraatac oaspeții au pus 5 puncte pe tabelă. Marius Runkauskas a oprit parțialul gorjenilor prin două libere transformate. Jonte Flowers a egalat la 14, cum altfel decât cu un coș de la distanță. Gorjenii au rămas la conducere însă Runkauskas și Burlacu au făcut ca diferența să nu crească. Watson și Truope cu două coșuri de la distanță au dus scorul la 20-27. Sfertul inaugural a fost încheiat de Ivan Zigeranovic care a marcat o singură liberă din cele două. Ploieștenii au început cu atac ratat și sfertul secund iar Lamont Mack i-a pedepsit cu 2 libere marcate. Energia s-a desprins la 11 puncte după ce Watson a marcat 2 puncte. Asesoftul și-a găsit cadența în ofensivă iar Flowers și Cooper au recuperat jumătate din deficit, 33-38, iar Antonis Constantinides a cerut time-out. Seria bună a gazdelor a continuat iar Pelekanos a făcut ca diferența să fie de doar 2 puncte. Jonte Flowers și-a continuat recitalul de distanță și Asesoft trecea în față, 41-40 cu un minut rămas din prima repriză. Până la pauză doar Marius Runkauskas a mai marcat o dată de la distanță, pentru 44-40 după 20 de minute jucate.

CSU Asesoft Ploiești a început în forță partea secundă și a dus scorul la 50-42, după reușitele lui Burlacu și Cooper. Energia a replicat prin Watson și Milosevic care au refăcut diferența de la pauză. Giordan Watson și-a continuat recitalul ofensiv și a dus scorul la 52-53. Cele două echipe au mers umăr la umăr până în ultimul minut al sfertului trei. La ultima fază sfertului, Antonis Constantinides a primit un fault tehnic după un gest mai rar întâlnit după care a protestat și a fost trimis de pe bancă de către arbitrii. Acest lucru a permis lui CSU Asesoft Ploiești să se desprindă la 68-61 după 30 de minute trecute din partidă. Stefan Pot și Chris Cooper au marcat rapid 4 puncte pentru gazde în debutul actului decisiv. Apoi scorul a rămas blocat la 72-61 timp de aproape de 2 minute. Porter Troupe a dezgheţat tabela după un coș de 3 puncte marcat cu panoul. Același Troupe a marcat un lay-up după ratarea lui Cooper iar Sasa Ocokoljic a fost nevoit să ceară time-out. Flowers cu un coș de la distanță a dus scorul la 75-66, scor care s-a păstrat până în ultimele 3 minute. Cooper a făcut ca avansul gazdelor să treacă de borna celor 10 puncte însă Watson a replicat rapid, pentru 77-68 cu 2 minute rămase de joc. Energia nu a cedat și Troupe a mai marcat 2 puncte pentru oaspeți. Totul s-a încheiat pentru Energia în ultimul minut când Karpelesz a ratat o triplă. Până la final nimic nu s-a mai putut întâmpla și CSU Asesoft Ploiești a învins Energia Târgu-Jiu cu scorul de 82-71.

Remarcații partide:

Asesoft: Jonte Flowers 31 de puncte, 4 recuperări și 2 pase decisive; Chris Cooper 21 de puncte, 12 recuperări și o pasă decisivă.

Energia: Girodan Watson 20 de puncte, 7 pase decisive și 3 recuperări; Porter Troupe 20 de puncte și 5 recuperări.

48 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe realgorj :

    Mda...
    Ce v-am spus aseara ?! Ca azi vom fi atacati din start de arbitri la oamenii mari?! Milosevic si Glyniadakis?! In rest, un imens sentiment de sila fata de arbitri. Vin ei la Tg-jiu, mai vedem...Cat despre clovnii care comenteaza la Digi, ma abtin. Sa le vad comentariul anul viitor, cand nu vor mai primi plata anticipat.

    cu 9 ani în urmă (30.04.2015) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe realgorj :

    Apropos...
    Aseara, mister Ghita a intrat in teren sa-i admonesteze pe arbitri. Probabil locuieste in sala de sport, dupa sechestru. Ati vazut ceva la tv? Ca eu nu...O fi tv-ul meu defect ?

    cu 9 ani în urmă (30.04.2015)
    • FC Argeș Pitești Gabitzu01:

      ???
      Eu , la tv, l-am văzut aseara pe antrenorul vostru care vocifera și gesticula ca o maimuță !

      cu 9 ani în urmă (30.04.2015)
    Raspunde
  • CSU Asesoft Ploiești suporterbaschet :

    @ realgorj
    Si clovnii de la digi isi primesc plata ? Un singur lucru am de spus si acela este JONTE FLOWERS sper ca s-a auzit pe la Tg-Jiu !

    cu 9 ani în urmă (30.04.2015) Raspunde
  • CSU Asesoft Ploiești suporterbaschet :

    *
    Pana la *

    cu 9 ani în urmă (30.04.2015) Raspunde
  • FC Argeș Pitești Gabitzu01 :

    Antrenor
    Pacaliciul ăla de pe banca Energiei a pierdut meciul, nu se poate sa faci asemenea gesturi la un meci de baschet și la acel scor , când gorjenii puteau reveni lejer în joc. În rest, liniște și pace, un meci slab , cu mici greșeli de arbitraj dar care, cu siguranta, nu au influențat rezultatul. O singura remarca: celălalt păcălici grec, pivotul, trebuia sa aibă 15 greșeli și vreo 2-3 tehnice. Văd o finala Ploiesti - Mureș, cu un ușor avantaj de partea mureșenilor la câștigarea titlului.

    cu 9 ani în urmă (30.04.2015) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe realgorj :

    @gabitzu01
    Cand celui care a dus Energia pe locul 3, in Eurochallenge ii zici pacalici, inseamna ca te pricepi la popice si eventual la tuns iarba. Sportul este pentru tine o notiune extraterestra.

    cu 9 ani în urmă (30.04.2015)
    • FC Argeș Pitești Gabitzu01:

      paralel
      Stai liniștit , ca ești paralel cu baschetul. Nu are rost sa discutam noi doi despre acest sport. Ție îți plac maimuțele care sar la arbitri sau la jucătorii adverși. Probabil ești fan Pandurii, du-te la stadion ca te așteaptă galeria

      cu 9 ani în urmă (30.04.2015)
    Raspunde
  • YMCA alin67 :

    pacalici
    Gabi,bunul simt ar trebui sa nu-ți permită sa vorbește așa despre unul din cei mai buni antrenori din România. Ca de obicei,tu vezi meciul tău, așa ca nu voi încerca sa-ți tulbur liniștea și pacea.

    cu 9 ani în urmă (30.04.2015)
    • YMCA alin67:

      erata
      vorbești (greșeală cauzata de telefon)

      cu 9 ani în urmă (30.04.2015)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe energy4mind :

    Nu e antrenor
    d'abia astazi am inteles de ce jucatorii sunt agresivi , de ce lovesc cu mingea in fata adversarul , de ce faulteaza cu brutalitate si sunt nervosi. totul pleaca de la antrenor . nu se poate ca un antrenor - soarele unei echipe- sa se comporte asa, sa sara la bataie la arbitrii ( vezi dupa meciul de ieri ) sau chiar in timpul meciului si la acel scor. practic EL A PIERDUT MECIUL. sa-i fie rusine

    cu 9 ani în urmă (30.04.2015)
    • CS Energia Târgu Jiu abu:

      fault tehnic
      Daca jucatorii au lovit cu mingea in fata adversarul si-au luat fault tehnic meritat. Daca antrenorul a facut un gest pentru care regulamentul spune ca ia fault tehnic, protesteaza si mai ia un fault tehnic este conform regulamentului. Dar acelasi regulament este incalcat de vreo 20 de ori pe fiecare meci cand jegobescu sta in picioare, cand Flowers loveste mingea cu piciorul trimitand-o spre banca oaspetilor, cand Burlacu protesteaza vehement la deciziile arbitrilor, astazi Pelekanos a protestat la decizie si conform regulamentului merita fault tehnic.

      cu 9 ani în urmă (30.04.2015)
    • CS Energia Târgu Jiu abu:

      am uitat
      In primul sfert, fault antisportiv la Pot. Atunci cand Troupe scapa pe contaatac, Pot cade pe spate in fata lui si de jos incearca sa-l opreasca, lovindu-l cu mana pe genunchi. Din pozitia in care era nu putea atinge niciodata mingea.

      cu 9 ani în urmă (30.04.2015)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe realgorj :

    @gabitzu01
    Aseara nu aveai cum sa-l vezi pe Ghita intrand in teren si luandu-se de arbitri. Ca doar n-o sa transmita Digi asa ceva. Dar poti intreba pe cei care au fost in sala.Si sa-mi spui dupa aceea regulamentul. Poate arbitrii sunt speriati de Ghita. Sau...alta relatie...Eu ca spectator, platitor de bilet, nu am nici o relatie cu arbitrii. Dar pot sa-i trag la raspundere, in fellul meu. Placut, neplacut pentru ei, e riscul meu si suferinta lor. Ca asa nu se mai poate. Vreau sa-mi duc nepotul la meciuri. Ce sa-l invat, cu jigodiile astea de arbitri ? Cum sa-i explic sintagma ,,sa castige cel mai bun ''?

    cu 9 ani în urmă (30.04.2015)
    • FC Argeș Pitești Gabitzu01:

      ok
      Dar gestul antrenorului vostru care a sărit la arbitri după meci ți se pare normal ? Indiferent de ce s-a intamplat pe teren. Și pe noi ne-au furat arbitrii dar nu l-am văzut pe Sapera făcând ca o maimuță pe teren

      cu 9 ani în urmă (30.04.2015)
    • tzontzolino:

      sapera
      Acu' sincer...dadea si Sapera de pamant cu tabela de indicatii...

      cu 9 ani în urmă (30.04.2015)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe realgorj :

    @energy4mind
    Am auzit ca e bun xanax. Incearca. Dupa aia, incearca sa vezi obiectiv un meci de baschet.

    cu 9 ani în urmă (30.04.2015) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe jordano :

    comentariu
    Pe langa arbitrii mai au si comentatorii si asta este de asteptat pentru ca sunt baieti care au avut pe tata si pe mama, nu au facut nimic decat cu ajutorul parintilor. Iar Longin se pricepe acum si la baschet desi numai perle baga la fotbal:http://stiri.tvr.ro/emil-hossu-longin--ploaia-olandeza---i-noaptea-braziliana_45991.html

    cu 9 ani în urmă (30.04.2015) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe energy4mind :

    intrarea in teren
    merg la meciuri de baschet cel putin 10 ani este prima oara cind il vad pe Ghita ( direct sau la Tv) intrand in teren.am si o explicatie , aici criticind maxim echipa de arbitrii din meciul de ieri - catastrofe ( au permis provocari , brutalitati , intrarea in teren a antrenorului Energiei si a lu Iacobescu) , la ciocnirea dintre cei mai inalti si grei oameni de pe teren si ramanarea lor la podea , nicunul dintre cei 3 arbitrii nu si-au indreptat atentia catre ei ( ramas doar cel de la Asesoft ) ci pe continuarea jocului si apoi sanctionarea cu tehnic a Asesoftului pt Iacobescu. chiar trebuie sa moara si pe terenul de baschet cineva ca sa se inteleaga ca SPORTIVUL are prioritate? cred ca asta a reprosat arbitrului .

    cu 9 ani în urmă (30.04.2015) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe energy4mind :

    @realgorj
    Tu ai vazut meciul obiectiv? normal ca fiecare vede meciul in felul lui.ai luat prea mult distonocalm!!

    cu 9 ani în urmă (30.04.2015) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe realgorj :

    @energy4mind
    Din tot campionatul si din meciurile din Europa, singurele arbitraje pe care le-am contestat sunt cele din meciurile cu Ploiesti. Poti verifica. O singura exceptie, meciul de Cupa cu Sibiul. Si nu sunt singurul care contesta arbitrajele cu Ploiesti, ci cam toti, din toata tara, o cam fac.Oare de ce ?!

    cu 9 ani în urmă (30.04.2015)
    • CSU Asesoft Ploiești Gabby:

      Serios?
      Probabil pentru ca daca moare capra unui roman, de ce sa nu moara si a vecinului. Cam asta se intampla. Daca are Ploiesti echipa buna, de ce sa nu ii jignim? No comment...

      cu 9 ani în urmă (30.04.2015)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe realgorj :

    @energy4mind
    Inca ceva : jos palaria pentru Jonte Flowers !

    cu 9 ani în urmă (30.04.2015) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe baschetfan02 :

    de asteptat
    nu cred ca in urma meciului de eliminare a energiei din cupa poate cineva sa spuna ca in "romanica" se joaca baschet .. doar se dicteaza, fiecare tine cu echipa lui e normal sa nu vezi greselile de arbitraj sau aranjamentul jocului inca de la inceput asezat in asa fel incat sa castige echipa care "trebuie" . si in cupa raspunsul comisiei a fost unul foarte elevat: deciziile arbitrilor nu au influentat meciul... asta in ciuda faptului ca arbitrii au primit suspendare..asa ca fiti civilizati ca pe cavaleri ii doare in coif despre agitatia de aici.
    - intrebare: cum poti sa dormi pe perna ta acasa cand sti ca ai furat visul (poate chiar al propriului copil)???

    cu 9 ani în urmă (30.04.2015) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe realgorj :

    baschet
    E greu sa joci impotriva Republicii de la Ploiesti sprijinita de Monarhia de la Federatie. Supusii sunt ascultatori. Desi, uneori, pot fi decapitati...

    cu 9 ani în urmă (30.04.2015) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe catalinpatr :

    Rusineee!
    RUSINEEE, Federatia Romana de Baschet !...O echipa care a tinut sus steagul ROMANIEI in cupele europene nu merita sa fie calcata in picioare de arbirii penibili delegati de oameni penibili !

    cu 9 ani în urmă (30.04.2015) Raspunde
  • CSU Asesoft Ploiești Gabby :

    Fara cuvinte...
    Pe bune? Si in Eurocup tot "Republica de la Ploiesti sprijinita de Monarhia de la Federatie" a dictat.

    cu 9 ani în urmă (30.04.2015)
    • CS Energia Târgu Jiu abu:

      Eurocup
      In Eurocup a-ti obtinut rezultate excelente si pentru asta v-am felicitat si eu. Dar din acea echipa au plecat oameni foarte importanti si valoarea actualei echipe este pe undeva la 70% din cea participanta in Eurocup. Inclin sa cred ca acea echipa putea ajunge chiar in finala Eurocup daca era arbirtata de arbitrii romani.

      cu 9 ani în urmă (30.04.2015)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca tutz_44 :

    furt pe fata
    Eu nu intelg baschetul acesta, de 10 ani se fura incontinu. Prin asta ma refer ca ii lăsa pe ploieșteni sa-si facă jocul mârlănesc, cu multe faulturi nesancționate, si nu puteți zice ca anul asta asesoftul are o echipa fantastica. In afara de runkauskas, zigheranovic si poate flowers, nu este nici un jucător de valoarea, comparand cu echipa energiei in care au foarte multi jucatori experimentati si valorosi. In concluzie, rusine federatiei si arbitrilor ca au transformat acest sport foarte frumos intr-o furaciune.

    cu 9 ani în urmă (30.04.2015) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca tutz_44 :

    scuze
    In care sunt, am vrut sa scriu

    cu 9 ani în urmă (30.04.2015) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe realgorj :

    @gabitzu01
    Ca fapt divers...am 58 ani si am facut sport si in tinerete, si ceva la maturitate. Tu probabil esti un biet pisoias sau martan care se da mare specialist. Atat. Nu ma califici tu daca sunt paralel sau nu cu baschetul. Merg la fiecare meci al echipei mele, cu prietenii. Am stat langa galeria Pitesti-ului si i-am protejat cand unii spectatori de fotbal ii admonestau. La meciurile de fotbal nu am fost niciodata, habar n-am pe unde se intra in stadion. Poate imi spui tu, se pare ca locul tau e acolo.

    cu 9 ani în urmă (30.04.2015) Raspunde
  • YMCA alin67 :

    gestul lui Antonis
    Sa lămurim un lucru. Antonis a avut un gest deplasat, dar el era nervos pe echipa sa fiindcă a permis trei recuperări ofensive la ultima faza a sfertului 3. El nu a avut o reacție la vreo decizie a arbitrilor.așa ca `marioneta` numita Dragos Nicolae a dat dovada de exces de zel. Energia a avut momente în care a jucat foarte slab, dar este evident, și doar cei din `patria baschetului` și încă vreo câțiva `partizani` nu văd ca pentru a învinge la Ploiești trebuie sa joci impecabil, și chiar și atunci e foarte greu. Tot vorbiți de Glyniadakis. Da,joaca murdar ,nici mie nu-mi place și cred ca nu caracterizează echipa noastră,Dar credeți oare ca Zigeranovic,Burlacu, Sziarto sau Stevan Milosevic sunt mult diferiți? Atunci când Burlacu iți dă cu `barda` peste mâini, oare nu-ți vine sa-i dai cu mingea în cap? Altfel,nu ne rămâne decât sa batem de doua ori la Tg-Jiu și apoi sa revenim la Ploiești și sa-i batem cu tot cu grigoras,ciulin,fabiana,olari, ghita și `galagia` lor. Toti și toate,de cel mai prost gust.Hai Energia!Și ei știu ca suntem mai buni, de aceea fac ceea ce fac.

    cu 9 ani în urmă (30.04.2015) Raspunde
  • tzontzolino :

    2-0 indiferent...
    E 2-0 indiferent cat se agita lumea! Personal e absurda eliminarea lui Constantinides-nici o treaba cu faza, reactie pur personala fara reclamatie la arbitru! S-a gresit in ambele tabere dar astazi mai mult la Energia. Grecul o si cauta...dar sincer sa il elimini la acea faza mi s-a parut mult! Nu stim rezultatul final daca situatia arata normal dar acum asta e! Energia are respectul tuturor iar Asesoft daca nu schimba jocul va avea mari probleme daca Mures joaca in finala!

    cu 9 ani în urmă (30.04.2015) Raspunde
  • CS Energia Târgu Jiu airjordan :

    tzontzolino
    Am mai zis asta si o repet. Intr-adevar, in societatea actuala conteaza unde ajungi, nu mijloacele prin care ajungi la un rezultat. Si astia, cativa, pe care vedem ca-i salta DNA-ul zilnic sunt multimilonari, pe cand noi cei mai multi... Dar nu conteaza ca au furat "de au rupt", nu conteaza ca o sa stea o perioada la "mititica" ei sunt cei mai tari. Asa si in baschet (ca de altfel in toate sporturile). Ce conteaza ca uni muncesc din freu sa realizeze ceva. Daca sunt "mici" si "prosti" nu voie sa faca performanta.

    cu 9 ani în urmă (30.04.2015) Raspunde
  • CS Energia Târgu Jiu airjordan :

    meci
    Referitor la meci, probabil ca Asesoft a jucat mai bine. Dar cel mai important om al Energiei la recuperari, Milosevic, a avut 3 GP acumulate in primul sfert. Am recunoscut-o tot timpul (si nu cred ca este vre-un cunoscator al baschetului care sa nu fie de acord cu mine) Asesoft a are un lot foarte valoros si ar trebui lasat sa-si obtina victoriile fara ajutor extern.

    cu 9 ani în urmă (30.04.2015) Raspunde
  • CSU Asesoft Ploiești suporterbaschet :

    @alin67 si @ tzontzolino
    As avea o nelămurire si aștept cineva sa imi clarifice necunostintele . Sa facem un mic Exercițiu de imaginație va rog , luam aleator 2 echipe sa zice Oradea si Sibiu in finala campionatului,deci meci tensionat ? In sfertul 4 Subotic care a făcut sa zicem un meci catastrofal , pana atunci , este trimis in teren . El continua festivalul ratărilor si , după o minge pierdută , Cristi Achim își pierde cumpătul si arunca cu un scaun al băncii se rezerve după Subotic . El nu contesta arbitrajul sau alt factor extern ci strict un jucător de-al lui . Ar trebui sancționat ? ( puteți face acest scenariu si altfel , un croșeu , o mișcare Bruce lee , cum vreți voi )

    cu 9 ani în urmă (01.05.2015)
    • tzontzolino:

      re
      Fa si tu un exercitiu de imaginatie:te lasa masina in drum! te dai jos si ii dai un picior ca te-a lasat balta iar politia vine si iti da amenda pentru distrugere!E nasol nu?

      Aici, Constantinides nu a facut decat sa bata o minge mai tare pe un ton nervos...

      cu 9 ani în urmă (01.05.2015)
    • CSU Asesoft Ploiești suporterbaschet:

      @tzontzolino
      Haha :))) pai e simplu si eu pot sa îți răspund fără probleme . Nu o sa îți dea amenda , dar dacă o face asta este sunt sigur ca o plătești si taci . E ca si cum tu , ducă ce îți da amenda , il iei si la bătaie , iar apoi spui ca ai făcut asta pentru ca nu meritai amenda . E polițist , bun prost el e șeful si nu îți face tu dreptate așa . As vrea totuși sa răspunzi la întrebarea mea , nu sa imi propui tu alt scenariu care nu are legătura cu baschetul .

      cu 9 ani în urmă (01.05.2015)
    • YMCA alin67:

      exercițiu de imaginatie
      De cand am citit comentariul tau incerc ce ai propus si nu reusesc. Ma blochez la echipele alese `aleator`. Cum sa fie o finala fara echipa din `patria baschetului`? Dar dacă admitem ca una din ele e eterna campioana și arbitrii sunt aceleași `carpe` pe care ghita și iacobescu `își sterg picioarele` de 12 ani,atunci da, pot vedea un antrenor facand asta si sigur ar merita un tehnic. E totuși o diferență între a da cu mingea în parchet și a arunca un scaun în teren. Eu îți propun alt exercițiu. Ce s-ar întâmpla cu un spectator (așa cum este ghita în acest moment,conform spuselor observatorului de la primul meci),ar intra în teren? Ar fi scos din sala și i s-ar interzice ulterior accesul, sau nu?

      cu 9 ani în urmă (01.05.2015)
    • CSU Asesoft Ploiești suporterbaschet:

      Alin
      Tu crezi ca eu nu stiu ca trebuia sa iasă din sala ? Si ce vrei sa fac ? Sa ma duc sa il iau de urechi ? El finanțează echipa pe care o susțin si sper sa o mai facă mult timp . Si ca o încheiere , ca sa ne înțelegem , îți spun asta . Respect Rovinari , pe antrenorul lor si pe voi suporterii echipei , DAR tehnicul primit de constantinides este PERFECT meritat si apoi după gesturile si reacția lui , eliminarea este de asemenea corecta . Stiu probabil o sa imi amintește de un miliard de faze in care nu stiu ce ai văzut tu si bla bla , dar retine un lucru , ieri echipa voastră a pierdut din cauza antrenorului , nu din cauza arbitrilor .

      cu 9 ani în urmă (01.05.2015)
    • CSU Asesoft Ploiești suporterbaschet:

      Alin
      Tu crezi ca eu nu stiu ca trebuia sa iasă din sala ? Si ce vrei sa fac ? Sa ma duc sa il iau de urechi ? El finanțează echipa pe care o susțin si sper sa o mai facă mult timp . Si ca o încheiere , ca sa ne înțelegem , îți spun asta . Respect Rovinari , pe antrenorul lor si pe voi suporterii echipei , DAR tehnicul primit de constantinides este PERFECT meritat si apoi după gesturile si reacția lui , eliminarea este de asemenea corecta . Stiu probabil o sa imi amintește de un miliard de faze in care nu stiu ce ai văzut tu si bla bla , dar retine un lucru , ieri echipa voastră a pierdut din cauza antrenorului , nu din cauza arbitrilor .

      cu 9 ani în urmă (01.05.2015)
    • YMCA alin67:

      ba, bla
      `Miliardul`acela de faze despre care vorbești sunt `bla, bla` doar pentru voi,suporterii ploieșteni. Pentru toți ceilalți și mai ales antrenori și jucători adverși sunt motivele pentru care e aproape imposibil sa-si stapaneasca nervii. Pana la momentul în care meciul a fost pierdut de antrenor au fost multe alte momente care au influențat decisiv desfășurarea jocului sI au condus sI la reactia acestuia. Pana la urma asta este,am pierdut dar avem încă șanse. Toată lumea știe ca titlurile voastre sunt de carton, doar voi vedeți aur când e doar alama. Noi n-am luat niciun titlu, dar am fost 40 de oameni la Trabzon,voI unde ați fost atâția după 11 campionate câștigate? Cel mai mult mi-as dori ca Antonis sa contine la Tg-Jiu. E antrenorul care înțelege perfect jocul și jucătorii.

      cu 9 ani în urmă (01.05.2015)
    • CSM CSU Oradea rexdecebal:

      se cam termina
      cu finantarea din bani publici furati!! adica mie nu-mi convine sa-mi fie furati bani din buzunar (indirect prin contractele de informatizare pe care nu le-a realizat, dar ghitisor si-a luat banii de la stat, adica inclusiv de la mine si de la altii cetateni) si sa fie bagati 1-2% intr-un moft, o echipa de carton, care sa-si bata joc de o tara intreaga! parerea mea e ca nu deloc corect sa se fure, se pare ca pt asehotzi e un stil de viatza, paraziti pe viatza! punem pariu ca echipa se desfiinteaza in maxim 2 ani?!?

      cu 9 ani în urmă (01.05.2015)
    • tzontzolino:

      @suporterbaschet
      iti spun doar atat- nu era momentul si cazul (semifinala, scor strans, meci 2) sa dai tehnic la un antrenor care a trantit in pamant o minge! Daca era un meci de campioanat ok era poate acoperit de regulament! Dar avand in vedere ca era o semifinala plus ce am scris mai sus nu trebuia tehnic!

      cu 9 ani în urmă (02.05.2015)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe baschetfan02 :

    Antonis
    omul asta nu a jignit sau ofensat arbitri niciodata .. decat in urma unor decizii(repetate) vizibil eronate care ar scoate din sarite si cel mai calm om.. tot respectul pentru antrenor si toata repulsia pentru cei care il critica . . ("Poti sa descoperi criticul prost cand incepe sa discute poetul si nu poezia." - Ezra Pound)

    cu 9 ani în urmă (01.05.2015) Raspunde
  • CSM CSU Oradea rexdecebal :

    trist, dar adevarat
    am mai zis asta si in trecut, dar se pare ca se repeta povestea: lasati asehotzii sa joace in campionatul lor, singuri, ca oricum is vaccinati cu tot ce trebuie ca sa castige, indiferent de mijloace (foarte murdare)!!! Eu, admir mult jucatorii si antrenorii echipelor care joaca cu asehotzii si reusesc sa se abtina cand sunt furati pe fata (sau mai subtil), fara sa stranga pe nimeni de gat sau sa retraga echipa de pe teren....cred ca inainte de meciuri iau un pumn de distonocalm si nu-si pun sperante....sau renunta la ele cat mai repede!!! Inca putin, sa speram, ghitisor a inceput sa dea cu subsemnatul si speram sa plateasca pt tot ce a furat din bani public si da, da, are legatura cu baschetul pt ca atunci cand furi sute de milioane de euro iti permiti sa bagi 1-2 mil de euro in echipa, arbitri si federatie.

    cu 9 ani în urmă (01.05.2015) Raspunde
  • CSU Asesoft Ploiești suporterbaschet :

    Alin
    Ai observat măcar ca mai mult tam tam il faceți voi suporterii , voi marii specialiști ? Nu l-am văzut pe Achim sa se Tranteasca pe jos anul trecut in finala , dar pe rexdecebal de mai jos il văd acum :))))

    cu 9 ani în urmă (01.05.2015) Raspunde
  • CSM CSU Oradea rexdecebal :

    rusinos
    daca vine vorba despre suporterii asehotzilor....1-200 maxim, maxim si de lesinati, si aia intrati pe gratis!!! asta da echipa care se respecta!!! sau cel mai probabil, cunoscatorilor de baschet din Ploeisti le este rusine cu ce se intampla la echipa si prefera sa taca.....adevarul e prea evident ca sa poata fi negat!!!

    cu 9 ani în urmă (01.05.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!