Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Asesoft Ploiești și Energia Târgu Jiu joacă pentru primul trofeu al sezonului

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
23.09.2014

SuperCupa Românei

24.09.2014 Ora 19:00

Sala Polivalentă Dinamo

Primul trofeu al sezonului competițional 2014/2015 se va decerna pe 24 septembrie în Sala Polivalentă Dinamo din București. Campioana, CSU Asesoft Ploiești și deținătoarea Cupei României, Energia Târgu Jiu se vor lupta pentru a pune mâna SuperCupa României.

Cele două formații se reîntâlnesc într-un meci important după ce și în sezonul trecut s-au întâlnit în moment cheie. Energia Târgu Jiu a învins pe Asesoft în semifinalele Cupei României după care a să-și adjudece și trofeul. Formația prahoveană și-a luat revanșa în playoff-ul LNBM, acolo unde în drum spre titlu a trecut în primul tur de Energia Târgu Jiu, cu un categoric 3-0 la general.

CSU Asesoft Ploiești abordează meciul cu Energia după ce a mai disputat un meci oficial până acum. Echipa lui Vladimir Arnautovic a reușit să învingă în prima manșă turul întâi din Cupa României pe SCM U Craiova, scor 70-64. Meciul dintre Asesoft și SCM U Craiova s-a jucat în devans datorită programului campioanei, care va evolua într-un turneu amical internațional în Polonia.

Energia Târgu Jiu a jucat până în acest moment doar patru meciuri de verificare și are un bilanț de 2 victorii și 2 înfrângeri. Gorjenii au trecut de U BT Cluj-Napoca și BC Mureș 2 iar înfrângerile au venit în fața celor de la BCM U Pitești și BC Mureș.

Cele două loturi arată în acest moment astfel:

CSU Asesoft Ploiești: Dee Brown, Marius Runkauskas, Levente Szijarto, Adrian Movileanu, Vlad Dogaru, Alhaji Mohammed, Jonte Flowers, Michalis Pelekanos, Cătălin Burlacu, Vlad Negoițescu, Dragan Labovic, Chris Cooper și Gerald Lee, antrenor Vladimir Arnautovic.

Energia Târgu Jiu: Giordan Watson, Daniel Tudosă, Baris Aktas, Vasile Ștefan, Răzvan Bratoloveanu, Loius Darby Jr., Porter Troupe, Tal Karpelesz, Michal Kremen, Marian Minea, Cătălin Vlaicu, Nemanja Milosevic, Tony Woods, antrenor Antonis Constantinides.

În partida din SuperCupa României, cele două combatante au ajuns la un consens și au ales să poate folosi toți jucătorii străini din lot.

Meciul în care se dispută primul trofeu al sezonul va fi transmis în direct la Digi Sport 2, miercuri 24 septembrie, cu începere de la ora 19:00.

foto: M&M Production

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!