Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Asesoft Ploiești trece fără mari emoții de Timba Timișoara

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
01.11.2014

87-63
4-1 Statistica 1-3

CSU Asesoft Ploiești a câștigat partida jucată în etapa a 5-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin în fața lui BC Timba Timișoara. Venită cu șansa a doua la Ploiești, Timba a reușit să stea aproape de campioana României pe durata primei reprize. Asesoft a tranșat meciul în sfertul trei al partidei și astfel a obținut a patra victorie în această ediția a LNBM.

Startul de partidă a fost unul echilibrat, fiecare echipă luând pulsul adversarului. Gazdele au reușit să se desprindă pentru prima la mai mult de o posesie la jumătatea sfertului inaugural, scor 11-6. Cu un parțial de 8-0, alimentat de Nakic, Mijatovic și Glazyrin, Timba a trecut în avantaj. Bănățenii au avut avantaj pe tabelă până la ultima acțiune a sfertului, când Lee a transformat două libere și a stabilit scorul după 10 minute, 22-21. Și sfertul secund s-a desfășurat cam după același tipar ca și primul. Oaspeții au reușit să obțină un avantaj de două posesii după jumătatea sfertului însă au cedat din nou pe final când Mohammed, Runkauskas, Cooper și Negoițescu au stabilit scorul pauzei, 42-37.

Sfertul secund a fost cel în care s-a decis soarta partidei. Ploieștenii au pus 15 puncte în acest interval, după un joc bun în apărare și o prestație solidă în atac al lui Runkauskas și Gerlad Lee. Asesoft a intrat cu 20 de puncte avans înaintea ultimelor 10 minute, scor 67-47. Timba a început bine cu un coș de 3 puncte al lui Mijatovic după care gazdele au dus diferența la 26 de puncte și partida era ca și jucată. Până la final nimic nu s-a schimbat iar CSU Asesoft Ploiești a trecut de Timba Timișoara cu scorul 87-64.

După acest succes, CSU Asesoft Ploiești a ajuns la 4 victorii și o înfrângere în timp ce BC Timba rămâne cu o singură victorie, acumulând 3 înfrângeri.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!