Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Asesoft Ploiești trece și de CSU Sibiu

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
18.10.2014

LNBM

Etapa 3

91-71

3-0 Statistică 1-1

 

CSU Asesoft Ploiești a reușit al treilea succes consecutiv în Liga Națională de Baschet Masculin. Campioana en-titre a României a învins în etapa a treia pe CSU Sibiu, într-o partidă desfășurată în Sala Olimpia din Ploiești. Echipa prahoveană rămâne neînvinsă în acest sezon competițional 2014/2015 chiar dacă a evoluat deja în trei competiții, LNBM, Cupa României și EuroCup.

Partida de la Ploiești dintre CSU Asesoft Ploiești și CSU Sibiu a început furtunos cu un forcing al echipei gazdă, care s-a instalat rapid la conducere. Jocul ofensiv al echipei lui Vladimir Arnautovic a mers ca uns în primul act iar Flowers și compania au marcat 31 de puncte și au permis adversarilor să înscrie doar 22. Actul secund a fost diametral opus iar drumul spre coșul Sibiului a devenit aproape impracticabil pentru ploieșteni. Chiar dacă CSU Asesoft Ploiești a marcat doar 11 puncte în sfertul secund, CSU Sibiu nu a profitat foarte mult și a redus doar 3 puncte din deficit. Astfel la pauză se intra cu scorul de 42 la 36 pentru echipa gazdă.

După pauză nu a mia fost loc de compromisuri din partea echipei gazdă. Ploieștenii au intrat motivați pe parchet și au trecut definitiv la cârma jocului. Chiar dacă nu și-au creat un avantaj foarte mare, elevii lui Vladimir Arnautovic au lăsat impresia că au jocul sub control și că acesta nu poate lua altă turnură. 27-18 a fost scorul sfertului trei și deja victoria Asesoftului putea fi prevăzută. În ultimele 10 minute, CSU Sibiu nu a fost aproape de o minune așa că pe final au apărut și tinerii jucători români. Cel care a stabilit scorul final al partidei a fost Vlad Negoițescu care a finalizat un alley-up, pentru scorul 91-71.

Așadar, după această partida CSU Asesoft Ploiești rămâne neînvinsă chiar dacă a jucat trei partide în compania unor echipe cu pretenții la locurile fruntașe din LNBM. De cealaltă parte, CSU Sibiu suferă prima înfrângere, la al doilea meci pe care-l dispută în acest sezon al Ligii Naționale.

1 comentariu la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu @lexCSU :

    Hai CSU !!!
    Bravo baieti, nu am reusit un joc prea stralucit, dar adversarul a fost tare, sunt mandru de voi !

    cu 9 ani în urmă (19.10.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!