Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Atlassib Sibiu a făcut un joc colectiv remarcabil, ȋnsă insuficient pentru a câștiga

Adrian Stoinea

Adrian Stoinea
16.02.2015

CSU Atlassib Sibiu a suferit cea de-a patra ȋnfrângere consecutivă ȋn returul 2014/2015 al LNBM. Trupa lui Perisic a capotat, pe teren propriu, ȋn fața liderului campionatului Steaua CSM Eximbank, scor 79-84, după o partidă pe care a controlat-o ȋn mare parte. Ȋnsă finalul de meci a scos din nou la iveală faptul că Sibiul se bazează meci de meci doar pe 7 jucători. Ȋn ultimele două minute, sibienii au căzut fizic și au primit 9 puncte, ȋn timp ce au marcat doar 3. CSU Sibiu a făcut unul dintre cele mai bune jocuri colective din ultimele meciuri. Dovadă fiind performanțele ȋnregistrate de titulariiechipei lui Perisic ȋn partida contra liderului campionatului:

Leroy Hurd ȋn cele 37 de minute și 47 de secunde petrecute pe parchet a adunat următoarele performanțe: 21 de puncte (8/11 de la două puncte, 1/2 de dincolo de semicerc, 2/4 de la libere) , 6 recuperări și 25 de unități la eficiență, cea mai ridicată a meciului.

Milos Bojovic a evoluat timp de 34 de minute și 50 de secunde, perioadă ȋn care a strâns 17 puncte (6/11 din interiorul semicercului, 5/8 de la libere), 6 recuperări şi 3 pase decisive, toate pentru o eficiență de 14 unități.

Christopher Lee (34:27) a marcat 16 puncte (6/10 de la două puncte, 4/4 de la libere), 2 recuperări și 14 unități la eficiență. 

Matija Ceskovic (33:34) a ȋnregistrat 11 puncte (1/1 de la două puncte, 2/8 de dincolo de semicerc, 3/3 de la libere), 5 pase decisive și o eficiență de 8 unități.

Octavian Popa Calotă (29:30) a obținut următoarele performanțe: 10 puncte (2/6 de la două puncte, 2/4 de la trei puncte), 4 recuperări şi 3 pase decisive și 10 % la eficiență.

*Foto: csufans.ro

1 comentariu la aceasta stire:
  • CS Politehnica Iași un moldovean :

    Paun
    In realitate Zyle a jucat aproape 8 min deci s-a jucat in 6.
    Pt suporterii sibieni : PAUN este accidentat ??? Dar Pascu ?

    cu 9 ani în urmă (16.02.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!