Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Atlassib Sibiu întâlneşte liderul campionatului, Steaua CSM Eximbank

Adrian Stoinea

Adrian Stoinea
15.02.2015

Liga Națională

Etapa XIX

Sala "Transilvania"

8-8 Fișa meciului 14-2

 

CSU Atlassib Sibiu primeşte, mâine, vizita liderului campionatului Steaua CSM Eximbank, într-o confruntare extrem de importantă. Steliştii doresc să-şi păstreze poziţia de lider, în timp ce “galben-albaştrii” joacă cu sabia lui Damocles deasupra capului, au nevoie de o victorie pentru a întrerupe şirul de eşecuri: trei înfrângeri din trei e bilanţul ultimelor trei partide ale trupei lui Miodrag Perisic.

Etapa trecută, CSU Sibiu a pierdut, pe teren propriu, derby-ul Ardealului cu U-BT Cluj-Napoca, scor 62-71, în timp ce Steaua a trecut de CSM-U Oradea cu scorul de 92 la 75.
La capitolul întâlnirilor directe, sibienii sunt în avantaj, conducând cu scorul de 4-3.

În partida tur, Steaua CSM Eximbank s-a impus fără să se întrebuinţeze serios, scor 78-65. Steliştii au reuşit să-l anihileze perfect pe omul numărul 1 al Sibiului, nimeni altul decât cel mai bun marcator al campionatului, Milos Bojovic. Sârbul a reuşit să marcheze doar 6 puncte, cea mai slabă prestaţie din actualul sezon al jucătorului.
Partida va avea loc, mâine, începând cu ora 18:00, în Sala “Transilvania” din Sibiu. Meciul va fi transmis în direct pe Digi Sport.

*Foto: csufans.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!