Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Atlassib Sibiu primește vizita oltenilor de la SCM U Craiova

Adrian Stoinea

Adrian Stoinea
11.12.2014

CSU Atlassib Sibiu

LNBM

Etapa 11

12.12.2014

Ora 19:45

SCM Universitatea Craiova
5-4 Fișa meciului 4-5

După eșecul de la Mediaș, din ultima fază a meciului, scor 74-77, trupa antrenată de Miodrag Perisic dorește să-și spele păcatele ȋn fața propriilor fani, ȋn meciul pe care CSU Atlassib Sibiul ȋl va disputa acasă, pe 12 decembrie, contra celor de la SCM U Craiova.

Craiova se află ȋntr-o scădere de formă evidentă. După un start perfect de campionat,. presărat cu patru victorii consecutive, oltenii au mai acumulat doar o victorie ȋn următoarele cinci meciuri, iar acum sunt clasați pe poziția a noua ȋn LNBM. Nici CSU Sibiu nu trece printr-o perioadă mai bună. Ocupanta locului al șaptelea pare doar umbra formației din sezonul trecut, care pornea cu șanse reale de a câștiga ȋn fața oricărui adversar.

Sezonul acesta, "galben-albaștrii" au o evoluție oscilantă. Singura dată când echipa sibiană a izbutit să lege două victorii consecutive s-a ȋntâmplat ȋn etapa a treia (86-84 cu CSM-U Oradea) și ȋn etapa a patra (83-82 ȋn deplasarea de la U BT Cluj-Napoca), ȋn rest a continuat pe trendul victorie acasă-ȋnfrângere ȋn deplasare.

Dacă luăm ȋn calcul statisticile din acest sezon, observăm un oarecare echilibru ȋntre cele două combatante: 53.8-52.7% pentru craioveni la aruncările de două puncte, 35.3 -31.5% pentru sibieni de la trei puncte, 75.8-66.1% pentru "galben-albaștrii" la libere, 34.6-30.0 pentru Craiova la recuperări, 14.3-13.7% ȋn favoarea lui CSU Sibiu la pase decisive. 

Ȋn ceea ce privește meciurile directe, "galben-albaștrii" conduc cu scorul de 8-5. Ȋnsă, ȋn ultimele cinci confruntări, CSU Sibiu s-a impus doar o singură dată.

Partida dintre CSU Atlassib Sibiu - SCM U Craiova va avea loc vineri, 12 decembrie 2014, ȋncepând cu ora 19:45, ȋn Sala "Transilvania" Sibiu, și va conta pentru etapa a XI-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Meciul va putea fi urmărit ȋn direct pe Digi Sport.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!