Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Ploiești are 3-2 în confruntările directe cu CSM București

Adrian Micinic

Adrian Micinic
04.04.2012

AVANCRONICĂ

CSU Ploiești și CSM București se vor confrunta pentru a 6-a oară în sezonul regulat al Diviziei A la baschet masculin. Partida va avea loc miercuri (04.04), cu începere de la orele 18:00. Va fi prima întâlnire între aceste formații la Brazi.

Bilanțul întâlnirilor directe între ocupantele pozițiilor a 5-a și a 6-a în ierarhia la zi a Diviziei A este favorabil prahovenilor cu 3-2. Prima înfruntare s-a consemnat pe 23 octombrie 2009, la București, victoria fiind obținută de CSU Ploiești, scor 97-72.

Prahovenii au bifat victoria și în meciul care a consemnat cea mai mare diferență de scor. Aceasta s-a consemnat pe 13 februarie 2010, la Sala Olimpia din Ploiești, scorul fiind de 93-58.

Prima victorie bucureșteană a avut loc în 3 noiembrie 2010, la Ploiești, scor 75-69. Prahovenii s-au revanșat apoi în capitală, scor 87-64, pe 26 februarie 2011, pentru ca în 21 decembrie 2011, CSM-ul să se impună în fața Asesoftului cu scorul de 79-78.

În partida tur a actualei ediții de campionat, CSM-ul a beneficiat de 23 puncte și 7 pase decisive din partea lui Goran Martinic, 16 puncte și 4 pase decisive de la Claudiu Fometescu, respectiv câte 11 puncte de la Bryson McKenzie și Garry Gallimore. Virgil Căruțașu a avut 13 recuperări împotriva fostei sale echipe.

De cealaltă parte, Aleksandar Vlahovic a avut 22 puncte, 5 recuperări înainte de a suferi o fractură de piramidă nazală care îl forțează să joace cu o mască de protecție în returul actualei ediții de campionat. Anton Kazarnovski a avut 21 puncte, 7 recuperări, Rade Dzambic a bifat 18 puncte, în vreme ce Drasko Albijanic a totalizat 12 puncte și 12 recuperări.

Observăm, așadar, faptul că victoriile ploieștenilor s-au consemnat la diferențe de peste 20 lungimi, în vreme ce bucureștenii s-au impus la

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!