Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Ploieşti îl va comemora pe Toni Alexe cu ocazia meciului de duminică seară

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
17.01.2012

Sâmbăta următoare, 21 ianuarie, se vor împlini 7 ani de la decesul lui Antonio Alexe, unul dintre cei mai regretaţi baschetbalişti români. Duminică, 22 ianuarie, este programată partida dintre două foste echipe la care a evoluat Alexe, CSU Ploieşti şi CSM Oradea, iar prahovenii au pregătit mai multe momente speciale pentru a-l comemora pe "Toni".

Ploieştenii au lansat un tricou special confecţionat pentru comemorarea a 7-a de la decesul lui Antonio Alexe, având inscripţionat mesajul "9 ne este dor de tine". Preţul unui astfel de tricou este de 20 de lei, preţ în care intră şi un lampion. De asemenea la finalul partidei peste 500 de lampioane vor fi lansate în aer.

Când prezentul nu-ţi ofera bucuriile la care visezi şi parcă nu te mai regăseşti, trebuie să arunci o privire în trecut la ceea ce a fost unic, memorabil, inegalabil. În cazul nostru - sportivul şi omul Toni Alexe. Chiar şi uitându-ne către acel poster din sala avem ce învăţa. O privire ţinută tot timpul sus, o venă umflată pe gât, un biceps încordat şi acea licărire în ochi care înseamnă siguranţă. Mă bucur că în acest an vom întâlni Oradea, o alta echipa la care Toni a jucat. Sperăm să facem un meci bun şi să câştigăm pentru Toni - ne-a declarat preşedintele executiv Ionuţ Georgescu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!