Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Ploieşti invită fanii la 'Clipe de glorie'

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
30.06.2011

În zilele de 9 şi 10 iulie în incinta Cinema Caffe 3D din Ploieşti va rula proiecţia "Clipe de glorie". Conducerea clubului CSU Ploieşti anunţă că în cadrul acestei proiecţi, contra sumei de 15 lei, fanii baschetului din echipei Ploieşti şi nu numai, vor avea posibilitatea de a urmări momentele importante ale partidelor cu Banvit Bandirma şi Lokomotiv Rostov, din competiţia FIBA Europe 2005 adjudecată de prahoveni, precum şi imagini de la celebrarea cuceririi trofeului.

La acest eveniment vor lua parte şi Cătălin Burlacu, Levente Szijarto şi antrenorul secund Sorin Hartman.

Rezervarea biletelor se poate face telefonic la numărul de mobil 0754/598.601. Dacă vor exista solicitări ce depăşesc capacitatea sălii se vor programa şi alte vizionări ori la finele săptămânii respective, ori la sfârşitul săptămânii următoare. De asemenea, la intrarea în cinematograf se vor putea achiziţiona produse cu însemnele echipei din Ploieşti.

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!