Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Ploiești l-a transferat pe Anton Kazarnovski

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
02.11.2011

Anton Kazarnovski, în echipamentul Piteștiului, o imagine de domeniul trecutului

CSU Asesoft Ploiești a oficializat transferul baschetbalistului israelian Anton Kazarnovski. Sportivul de 2.07 metri a început sezonul 2011/12 alături de BCM U Pitești, dar s-a despărțit de această formație după primele patru etape.

Kazarnovski a avut medii de 30.5 minute, 9.8 puncte (cu 39% la aruncările din acțiune, 81% la linia de pedeapsă), 8.5 recuperări, 1.5 pase decisive, 1.0 intercepții și 0.8 capace pe meci în primele patru etape ale Diviziei A.

După despărțirea de BCM U Pitești, TotalBaschet a prezentat faptul că sportivul israelian se îndreaptă spre echipa din Ploiești.

În urma acestei legitimări, CSU Asesoft are cinci jucători străini în lotul de jucători. Astfel, antrenorul Vladimir Arnautovic va avea un om în plus la dispoziție pentru a lungi rotația extrem de scurtă, folosită în ultimele trei meciuri ale prahovenilor.

Potrivit informațiilor oferite de către clubul prahovean, Kazarnovski va debuta în echipamentul alb-albastru cu ocazia meciului de sâmbătă (05.09), împotriva ultimei clasate, Politehnica Iași.

Foto: Felix Cuceanu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!