Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Ploiești obține a 15-a victorie stagională. Se angrenează în lupta pentru locul 3

Adrian Micinic

Adrian Micinic
07.03.2012

CSU Asesoft Ploiești a învins la Pitești, scor 90-72, într-un meci desfășurat miercuri (07.03), contând pentru etapa a 20-a din sezonul regulat al Diviziei A la baschet masculin. Echipa pregătită de către Dado Arnautovic a obținut cea de-a 15-a victorie stagională.

Prahovenii egalează la puncte tripleta alcătuită din BC Mureș, CSM București și U Mobitelco Cluj-Napoca. În momentul de față CSU Ploiești se situează pe locul al 5-lea în Divizia A, în urma celor trei echipe enumerate. Acest lucru se explică prin faptul că echipa din Ploiești a pierdut de două ori cu U Mobitelco, respectiv câte o dată cu BC Mureș și CSM București.

Vicecampioana României înregistrează cea de-a 7-a victorie consecutivă și egalează pe Gaz Metan Mediaș în vârful ierarhiei returului în Divizia A. Ambele au câte șapte victorii și o înfrângere. În plus, formația antrenată de tandemul Arnautovic - Hartman ajunge la 7-4 în deplasare, egalând pe Gaz Metan și se apropie la o victorie de cea mai bună echipă în deplasare în aceste sezon, BCM U Pitești (8-4). De notat că BC Timișoara are 7-2 în jocurile disputate departe de casă în Divizia A masculin.

În altă ordine de idei aceasta este cea de-a 26-a victorie prahoveană împotriva lui BCM U Pitești din anul 2005 și până în prezent.

9 comentarii la aceasta stire:
  • Pitagora :

    ţţţ
    Astăzi s-a furat pentru hoţi (îmi pare rău că iarăşi trebuie să spun aşa) exact când şi cât a trebuit. Mi-e greaţă...ciulin (cu c mic) îşi merită toate înjurăturile primite sau cele viitoare.

    cu 12 ani în urmă (07.03.2012) Raspunde
  • crysty1970 :

    OARE CAND SE VA APUCA D.N.A.-UL SI DE ASTIA???
    dupa un astfel de meci, am ajuns la cocluzia ca in baschet se fura si se ivart banii negrii mai rau ca in orice alt sport....ATENTIE D.N.A., AICI AVETI MATERIAL CAT CUPRINDE.

    cu 12 ani în urmă (07.03.2012) Raspunde
  • crysty1970 :

    POTUL SE MARESTE...CINE SE BAGA ???
    SUNT CURIOS SA VAD CARE DINTRE CELE 5 ECHIPE DIN FRUNTEA CLASAMENTULUI, MARESTE POTUL LA FEDERATIE CA SA-SI ADJUDECE ULTIMUL TROFEU .....PITESTIUL A LUAT UNUL SI LE-A DAT BIMBITA LA TOTI...BRAVO LOR....

    cu 12 ani în urmă (07.03.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe number1 :

    ofticosi!
    Asesoft are acum banca si a jucat excelent.Progresul este evident fata de inceputul camionatului. Numai ofticosii nu vad ci doar carcotesc si jignesc!

    cu 12 ani în urmă (07.03.2012) Raspunde
  • realHQ :

    Corect!
    asesoft are si a avut intotdeauna "Banca"!...cu urmatorii debitori: cucoana de la federatie, maestrul lautar Banica, turcul dobrogean, Pelicanu' oier , arheologu' Grigoras, playboy Hugo Boss Serban, feminin-Ciulin, eltash-Bukaresti si inca alti cativa saraci cu rate la garsoniere... :D. Mens sana in corpore baro-sano.

    cu 12 ani în urmă (07.03.2012) Raspunde
  • crysty1970 :

    DOBANZI MICI....ASESOFT BANK !!!!
    CE FRUMOS SUNA....BANCA...OR AVEA DOBANZI MAI MICI ???
    INSEAMNA CA CEI DOI DE AZI, ciulin si grigoras, AU RATE NU GLUMA...
    BRAVO LOR...DACA SE DESCURCA !!!!!
    ORICUM SUNTEM IN POSTUL PASTELUI SI POATE PRINTR-O MINUNE DUMNEZEIASCA, SCAPAM DE EI SI EI DE RATE...

    cu 12 ani în urmă (07.03.2012) Raspunde
  • realHQ :

    :)
    @crysty1970: calm down, ia o bere, fi mandru ca baietii vostri au jucat excelent pana cand aia cu fluierul au rupt dintr-una echilibrul. Si fiti bineveniti in clubul incredibil de numeros al celor care ureaza de bine angajatilor lui blue-ghitza.

    cu 12 ani în urmă (07.03.2012) Raspunde
  • bobi :

    RUSINE
    RUSINE CIULIN,RUSINE GRIGORAS MAI ALES RUSINE FEDERATIE ROMANA DE BASCHET.Cum se poate asa ceva sa schimbe arbitrii dupa bunul plac,MAI ALES IN FAVOAREA PLOIESTIULUI SI A ROVINARIULUI. PITESTIUL CAMPIOANA LA PAS DACA ESTE LASATA SA JOACE SI REPET ASTA LA INFINIT. PRESEDINTA CARMEN TOCALA FACE TOT POSIBILUL PENTRU ASESOFT SI ROVINARI: RUSINEEEEEEE RUSINEEEEEEEEEEE! Pentru o femeie in toata firea ESTE O PERSOANA CU CARE DISCUTI DOAR DACA AI 5000 DE EURO LA TINE SA II DAI.Se pare ca PLOIESTIUL daca va castiga tot va iesi pe locul doi,IAR ROVINARI intra in play-off. PITESTIUL CAMPIOANA CUPEI ROMANIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEI! SA ITI INTRE BINE IN CAP DOAMNA TOCALA,SEFA A BANILOR. Nu ma intereseaza cine ce zice dar PITESTIUL ESTE CEA MAI BUNA ECHIPA DIN ROMANIA DE DEPARTE(NU ESTE LASATA SA JOACE) ESTE DEZAVANTAJATA IN DEPLASARE,ACASA,LA TELEVIZOR ORIUNDE SI TUTUROR ECHIPELOR LE E FRICA DE PITESTI. PLOIESTIUL A VENIT MOARTA DE FRICA,LE TREMURAU CHILOTII PE EI CAND AU AUZIT DE NOI ASA CA NU A FOST DE AJUNS SA VINA DOAR CIULIN SA II AJUTE AU AVUT NEVOIE DE 2 ARBITRII CA SA CASTIGE UN MECI...DE ACEEA A FOST INLOCUITA MINUNATA ARBITRA FABIANA NITU(respect) DE CATRE CIRCARUL DE GRIGORAS chiar asa nu a mai fost ABSOLUT NICIUN ARBITRU care sa fie pus la acest meci? IACOBESCULE ITI PASTREZI BANII PENTRU FEDERATIE! NIMENI NU UITA CAT AI PUTUT SA FURI IN ANII PRECEDENTI. AI O ECHIPA DE TOT RAHATUL SI DAI MAI MULTI BANI PENTRU ARBITRAJ DECAT PENTRU ECHIPA. ESTI O PERSOANA RATATA IN VIATA SI TU SI DOMNUL GHITA. Catalin Burlacu..ce sa zic jucator foarte bun,CARACTER INFECT,vai de capul tau bai baiatule...vezi-ti in lungul nasului...IAR TU CIULINE CARE TE CONSIDERI ARBITRU...FOARTE BINE ARBITREZI IN EUROLIGA EXCELENT FELICITARI,IN CAMPIONAT DE CE NU FACI LA FEL? aaa stai asa AICI PRIMESTI BANI SAU ORDINE DE LA MISS TOCALA? RUSINE FEDERATIA ROMANA DE BASCHET ATI ADUS SPORTUL INTR-UN HAL NEMAIVAZUT.....As vrea ca toate echipele care platesc mii de euro la federatie pe transferuri si baremuri de arbitraj sa fie lasate sa joace si nu sa fie conduse de doamna Tocala dupa bunul plac(al banilor) si sa hotarasca ea cine intra in play-off cine iese campioana si cine va retrograda.

    cu 12 ani în urmă (07.03.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe number1 :

    tot ofticosi sunteti
    Mai aveti mult de comentat ofticosilor? Pitestiul nu e la prima infrangere in retur, poate au obosit,poate le ajunge cupa...Iar Asesoftul chiar a facut achizitii bune ! Iar a avea banca inseamna altceva pentru cei care iubesc baschetul altfel decat comentand huliganic.

    cu 12 ani în urmă (08.03.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!