Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Ploiești obține al 11-lea succes consecutiv

Adrian Micinic

Adrian Micinic
24.03.2012

CSU Asesoft Ploiești a obținut cea de-a 19-a victorie stagională. În cursul serii de sâmbătă (24.03), elevii lui Dado Arnautovic s-au impus la Târgu-Mureș, în fața lui BC Mureș din localitate, scor 93-79. Meciul a fost transmis în direct pe DigiSport 3.

Vicecampioana în exercițiu a României s-a instalat la conducere din prima secvență și nu a lăsat nicio speranță formației adverse în drum spre cel de-al 11-lea succes consecutiv. Echipa din Ploiești nu a mai pierdut de pe 14 ianuarie anul curent, atunci când a înregistrat al 5-lea eșec succesiv în campionat.

Pe de altă parte, BC Mureș își vede întreruptă seria de 6 succese consecutive și pierde avantajul obținut în fața Asesoftului în urma rezultatului din tur. În plus, tigrii rămân fără victorie în meciurile disputate pe teren propriu împotriva multiplei campioane a României. Cu alte cuvinte, dacă cele două formații vor termina sezonul regulat la egalitate de puncte departajarea se va face pe baza rezultatelor din confruntările directe.

În acest moment CSU Ploiești are 19-6 în clasamentul general și este prima echipă care ajunge la cota 9 în dreptul victoriilor obținute în deplasare. În schimb, BC Mureș are 18-8 și rămâne la zece victorii din totalul de 13 partide disputate în Junglă.

1 comentariu la aceasta stire:
  • Erasmus :

    final trist
    Au fost 4 reprize cu final trist + week end stricat ! Ei..dar poate peste 10-15 ani va fi altceva !

    cu 12 ani în urmă (24.03.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!