Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Ploiești s-a despărțit de Chris Dunn

Radu Bărăian

Radu Bărăian
27.12.2013

      

Actualizare 13:30, 27 decembrie

Christopher Dunn a semnat cu fosta adversară din EuroCup a echipei din Ploiești, Lukoil Academic Sofia. Contractul dintre Dunn și gruparea de la sud de Dunăre a fost semnat pe o perioadă de un an cu opțiune de prelungire pentru încă un an.

_______

Conducerea campioanei României, CSU Ploiești, a anunțat prin intermediul site-ului oficial al clubului că, jucătorul Christopher Dunn nu va mai face parte din lotul grupării prahovene.

Clubul ploieștean a ajuns la această decizie, de a renunța la baschetbalistul de peste ocean, în urma evoluțiilor mai puțin satisfăcătoare ale acestuia. Contractul dintre echipa din Ploiești și Chris Dunn a fost reziliat pe cale amiabilă. 

Dunn a ajuns în curtea campioanei en-titre în vara anului curent, fundașul având un început bun în maieul alb-albastru, însă, mai apoi, prestațiile sale nu am mai confirmat , Dunn pierzând postul de titular în detrimentul lui Adamovic. Spre finalul turului, americanul a avut prestații bune, împotriva celor de la ”U” BT Mobitelco și bulgarilor de la Lukoil Academic, iar apoi a urmat un joc șters la Craiova, în urma căruia oficialii ploieșteni au hotărât să renunțe la jucătorul care în sezonul trecut a fost desemnat MVP în Ungaria. 

În cele 11 meciuri jucate de către Dunn în Liga Națională de Baschet, acesta a avut medii de 7.5 puncte, 2.5 pase decisive, 2.0 recuperări, 1.5 mingi pierdute, 1.3 intercepții și un indice la eficiență de 8.9, totul 17.4 minute petrecut pe parchet. De asemenea, conducătorul de joc a avut procentaje de 40% la aruncările de 2 puncte, 53% la cele de 3 puncte, respectiv 83% la libere.

Dunn bifat 10 prezențe în EuroCup în acest sezon, timp în care a avut în medie 8.9 puncte pe meci, 3.1 pase decisive, 2.1 recuperări, pentru o medie de 8.6 unități la eficiență.  

*Foto: Răvan Păsărică

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!