Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Ploiești se află în avantaj la pauză cu BC Timișora

Ionuț Greere

Ionuț Greere
10.04.2015

CSU Asesoft Ploiești conduce după primele 20 de minute pe BC Timișoara în primul meci al seriei din prima fază a play-off-ului Ligii Naționale de baschet masculin.

Campionii se află în avantaj cu scorul de 39-34. Ploieștenii au câștigat primul sfert cu 22-15, pentru ca al doilea sfert al primei reprize să revină timișorenilor cu 19-17.

Pentru Asesoft, Runkauskas a marcat 8 puncte, o recuperare și 2 pase decisive. De partea cealaltă, pentru Timișoara, Bogdan Popescu și Kevi Lewis au marcat fiecare câte 9 puncte.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!