Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Ploiești se impune cu emoții la Mediaș

Radu Bărăian

Radu Bărăian
28.02.2015

Formația CSU Ploiești și-a adjudecat meciul disputat în deplasare pe terenul celor de la Gaz Metan Mediaș, scor final 77-74 (29-19, 14-23, 17-15, 17-17). Confruntarea a contat pentru etapa a 21-a din LNBM.

Cei mai buni oameni ai campioanei la Mediaș au fost J. Flowers cu 25 de puncte marcate și I. Zigeranovic cu 24. De la gazde s-au evidențiat A. Pustahvar cu 16 puncte, G. Navickas cu 16, M. Kovacevic cu 15, respectiv M. Durkovic cu 12 puncte și 13 recuperări. 

Echipa prahoveană are acum un bilanț de 15 victorii și 5 înfrângeri, în timp ce Mediașul are 8 meciuri câștigate și 11 meciuri pierdute. 

Vom reveni cu cronica meciului de la Mediaș!

 


CSU Ploiești o conduce în deplasare la pauză pe CS Gaz Metan Mediaș, scor 43-42 (29-19, 14-23), într-un meci din cadrul rundei a 21-a din LNBM. 

 

M. Kovacevic cu 11 puncte marcate, G. Navickas cu 9, M. Durkovic cu 8 și F. Popa cu 7, au fost cei mai buni jucători ai gazdelor în prima jumătate. De cealaltă parte, din lotul lui Vladimir Arnautovic, J. Flowers a marcat 20 de puncte, în timp ce I. Zigeranovic 14. 

Vom reveni cu amănute la finalul meciului!

6 comentarii la aceasta stire:
  • FC Argeș Pitești Sasha M :

    Meci
    Daca pierdea in seara asta , avea mari sanse sa piarda si locul 2. Cu putina concentrare Medias putea castiga, dar s-a grabit.

    cu 9 ani în urmă (28.02.2015) Raspunde
  • FC Argeș Pitești Sasha M :

    Re
    Daca castigam la Cluj si acasa cu Asesoft putem termina pe locul 4, dar depinde ce echipa va fi pe locul 5; Timisoara, Mures sau Energia. Cu Energia va fi greu chiar vom avea avantajul terenului in cazul ca se va intampla asa. Mai bine pe 7 si cu Asesoft.

    cu 9 ani în urmă (28.02.2015)
    • tzontzolino:

      re
      Inca nu se stie daca prindem play-off! Mai stai ca mai sunt etape! De la Sibiu pana la Asesoft oricare poate sa piarda locul 8!

      cu 9 ani în urmă (01.03.2015)
    • FC Argeș Pitești Rudolf:

      Re
      Pitestiul va juca miercuri la Cluj, cu Universitatea. O victorie echivaleaza cu calificarea in play-off

      cu 9 ani în urmă (01.03.2015)
    Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș erebus :

    @sasha
    Cred ca este prea devreme pentru a face calcule de acest gen. Mai sunt destule etape de parcurs cu meciuri interesante de jucat,la care orice rezultat este posibil. Partea frumoasă a acestui campionat din acest an este că fiecare echipă,cu cele 2-3 excepții, a dovedit că poate să bată pe oricare din adversari,dacă este într-o zi de grație. Și din cauza asta, este foarte greu să dai pronosticuri și să anticipezi care pe ce loc termină.
    Dar,de asta e frumos și de asta îmi place.

    cu 9 ani în urmă (01.03.2015) Raspunde
  • FC Argeș Pitești Sasha M :

    Play-off
    vom prinde cu siguranta PO, depinde mul si locul pe care il ocupam, este important sa avem avantajul terenului. Sper sa mai facem 8-9 puncte, putem invinge si Oradea daca prindem o zi buna. BAFTA MULTA!

    cu 9 ani în urmă (01.03.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!