Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Sibiu - 3 din 3 cu Perisic pe bancă

Adrian Micinic

Adrian Micinic
08.12.2012

Miodrag Perisic a înregistrat cea de-a 3-a victorie consecutivă din tot atâtea meciuri în calitate de antrenor principal al lui CSU Sibiu. Formația pregătită de către antrenorul ex-iugoslav s-a impus la Giurgiu, scor 70-60, într-un meci contând pentru etapa a 12-a în Liga Națională de baschet masculin.

Astfel, Perisic adaugă un nou rezultat pozitiv în noua funcție după victoriile de la Mediaș, respectiv cea de pe teren propriu, în compania lui Timba Timișoara. Grație acestei performanțe, CSU Sibiu ajunge la un procentaj de succes de 50% în actuala ediție de campionat, având 6-6 la general.

CSU Sibiu este neînvinsă de la venirea lui Perisic pe banca tehnică. Acest lucru este cu atât mai impresionant cu cât cele trei victorii s-au consemnat în decursul unei săptămâni.

Până la încheierea turului CSU Sibiu are două partide pe teren propriu, adversari fiind Farul Constanța (etapa 13), respectiv CSM București (etapa 15). De asemenea, formația de pe Cibin mai are un meci în deplasare, în compania lui BC Mureș (etapa 14).

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!