Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Sibiu a oferit un sprijin financiar Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu

CSU Sibiu a oferit un sprijin financiar Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu

CSU Sibiu a trimis, prin intermediul site-ului oficial, o scrisoare de încurajare tuturor celor care sunt implicați în lupta împotriva pandemiei de coronavirus.

Dragă medic, asistentă, infirmieră, brancardier, ambulanțier,

Dragă polițist, pompier și jandarm,

Dragi reprezentanți ai autorităților implicate în lupta cu pandemia de coronavirus,

Habar nu avem prin ce treceți. Recunoaștem! Tot ce ne imaginăm noi suntem convinși că acolo, în prima linie, trăiți înzecit. Strigătul vostru e auzit, fără să îl rostiți. Indiferent ce se va întâmpla, să știți că vă susținem și ne rugăm pentru VOI. Inimile noastre galben-albastre bat pentru VOI!

De astăzi, noi, cei care #StămAcasă, vom bea un pahar de apă și pentru voi; când vom mânca, ne vom dori să fi putut împărți prânzul cu voi;  când ne vom îmbrățișa copiii, fiți siguri că ne vom gândi și la copiii voștri. Ne vom ruga pentru voi. De acasă!

Atunci când unul dintre noi va veni să vă "întâlnească", fiți siguri că ne vom simți în siguranță, fiți siguri că vom aprecia fiecare efort, pentru că știm sigur că veți face supraomenescul pentru noi toți.

Vrem să simțiți ce am simțit și NOI atunci când echipei noastre i-a fost greu- că NU SUNTEȚI SINGURI! O comunitate întreagă vă este aproape! O comunitate galben-albastră!

În urmă cu câteva luni, echipa noastră se afla la începutul unei noi povești pe care ne-am imaginat-o plină de bucurii si reușite, pe care să le împărtășim cu voi toți. Ne-am dorit să câștigăm medalii și trofee. Ne-am impus obiective, dar acum, ne-am oprit... ne-am oprit pentru a câștiga ÎMPREUNĂ o altă luptă- una mai importantă decât orice trofeu- cea pentru SĂNĂTATE.

Ne încăpățânăm să nu ne abatem de la visul nostru. Pășim ALĂTURI de voi, cu mult curaj, pe drumul optimist al unui final fericit.

Fiți puternici! Noi #NuCedăm!  #NuCedațiNiciVoi!  

Comunitatea BC CSU Sibiu

(suporteri, antrenori, sportivi, management și parteneri)

Pe lângă sprijinul moral oferit în rândurile de mai sus, vicecampionii României au oferit un sprijin financiar Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu în vederea achiziționării materialelor de protecție pentru cadrele medicale. Contribuția vine din partea staff-ului, echipei și suporterilor abonați ai BC CSU Sibiu.

Pe pagina de facebook a clubului sibian mai mulți jucători s-au alăturat campaniei #StămAcasășiNuCedăm (o campanie în care copii sunt încurajați să posteze în comentarii un desen sau un mesaj optimist comunității galben-albastre, personalul medical aflat în prima linie și tuturor celor angrenați în lupta cu această pandemie) și au trimis mesaje prin care încurajează lumea să stea în casă în această perioadă dificilă. 

*foto: facebook CSU Sibiu 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!