Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Sibiu a pornit cu dreptul în meciurile amicale din presezon

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
25.08.2023

CSU Sibiu a pornit cu dreptul în meciurile amicale din presezon

BC CSU Sibiu a pornit cu dreptul în presezon și a obținut o victorie la peste 20 de puncte în primul meci amical. Într-o partidă disputată la Târgu Jiu, vulturii galben-albaștri au trecut de formația din Orașul lui Brâncuși cu scorul de 64-86.

Primul sfert a fost unul destul de echilibrat, ambele defensive păstrându-se la un nivel bun, astfel că după 10 minute scorul era 15-19. Cele două apărări au strâns și mai mult lanțurile în cel de-al doilea parțial în care s-au marcat doar 25 de puncte în total, astfel că la pauza mare scorul era 27-32 în favoarea sibienilor.

Medaliata cu bronz la finalul ediției precedente de LNBM și-a găsit ritmul ofensiv după revenirea de la cabine și a marcat 30 de puncte împotriva echipei lui Kresimir Basic. Scorul înaintea actului decisiv era 47-62. Ecartul de pe tabelă a crescut cu alte șapte puncte în ultimele 10 minute, iar ardelenii s-au impus la final cu 64-86.

Kyle Adnam a fost MVP-ul confruntării, iar la primul său meci în Europa a terminat cu 18 puncte. Mouhammed Barro a fost la mică distanță de el, cu 17 puncte. Nandor Kuti și Pavlin Ivanov au înscris câte 10 puncte.

În tabăra gazdelor doar trei jucători au înscris peste 10 puncte. Arsenije Vuckovic a fost principalul marcator, cu 16 puncte. Jalen Dupree și Dimitrius Underwood au avut amândoi câte 13 puncte.

Din informațiile pe care le avem până acum la dispoziție, următorul amical pentru CSU Sibiu este programat pe 5 septembrie, împotriva celor de la CSO Voluntari. Adversarii lor vor evolua la Cupa Târgu Jiu, începând cu 2 septembrie, alături de CS Vâlcea 1924, CSM Târgu Mureș și SCM U Craiova.

*foto: Bogdan Isailă

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!