Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Sibiu a renunțat la Jefferson Mason

Adrian Micinic

Adrian Micinic
26.12.2012

CSU Sibiu a renunțat la serviciile americanului Jefferson Mason. Acesta fusese ultimul jucător adus la gruparea ardeleană. El este cel de-al 9-lea jucător străin care a jucat cel puțin un meci oficial în echipamentul Sibiului în prima jumătate a sezonului competițional 2012/13.

Fundașul de 1.98 metri a bifat patru prezențe în echipamentul galben-albastru în calitate de extra-transfer și de înlocuitor al lui Uros Velickovic. Acesta a avut medii de 8.0 puncte, 4.3 recuperări, 1.0 pase decisive și 1.0 intercepții cu 2.5 posesii pierdute pentru un coeficient de 5.3 la eficiență.

De notat că formația pregătită de către Miodrag Perisic se desparte de un jucător pentru care a plătit taxa suplimentară de extra-transfer și a făcut-o pentru un jucător care a petrecut mai puțin de o lună la Sibiu. Altfel spus a făcut-o pentru doar patru meciuri.

Din câte se pare Mason nu s-a potrivit stilului de joc al echipei în condițiile în care nu s-a adaptat sarcinilor de joc și nevoilor echipei. S-ar părea că formația de pe Cibin va aduce doi fundași în zilele următoare. Rămâne de văzut dacă se va mai renunța la cineva sau Sibiul va continua sezonul cu șapte străini.

Următorul meci al echipei antrenate de către Miodrag Perisic este programat pentru 29 decembrie, împotriva lui BC Timișoara, în prima manșă a sferturilor de finală ale Cupei României.

Foto: csufans.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!