Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Sibiu a vândut aproape 1.500 de abonamente pentru sezonul 2019/2020

CSU Sibiu a vândut aproape 1.500 de abonamente pentru sezonul 2019/2020

CSU Sibiu speră să spargă gheața și să câștige primul titlu după mai bine de două decenii, după ce în sezonul precedent ardelenii au câștigat Cupa României și au jucat finala LNBM. Trupa lui Dan Fleșeriu va avea din nou parte de sprijinul inimoșilor fani sibieni, care au cumpărat nu mai puțin de 1.480 de abonamente pentru sezonul viitor.

Astfel, potrivit informațiilor obținute de baschet.ro, CSU Sibiu va opri în curând vânzarea abonamentelor pentru a mai avea la dispoziție bilete pentru fiecare meci în parte.

Reamintim că în sala Transilvania capacitatea maximă este în jur de 1.850 – 1.900 de locuri. Din această cifră se scade un procentaj de 10% cerut de jandarmerie pentru reglementările ISU dar și un procentaj de până la 10% din capacitate rezervat pentru fanii echipei adverse. Drept urmare, fanii CSU Sibiu care nu au avut inspirația să își ia abonament vor avea la dispoziție doar în jur de 100-150 de bilete pentru fiecare meci.

Trupa lui Dan Fleșeriu va fi prezentă în fața propriilor fani în timpul memorialului Elemer Tordai, care se joacă pe 25-26 septembrie chiar în Sala Transilvania. Sibienii vor juca în primul meci în fața celor de la CSO Voluntari, în timp ce în cealaltă partidă se vor întâlni U-BT Cluj și SCM Timișoara.

*foto: Dragoș Dumitru / facebook CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!