Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Sibiu caută a șasea victorie consecutivă, în partida cu CS Dinamo

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
28.11.2015

CSU Atlassib Sibiu joacă duminică, pe teren propriu, de la ora 19:45, împotriva celor de la CS Dinamo București. Echipa lui Aco Todorov se află pe locul patru în LNBM, în vreme ce baschetbaliștii sibieni dețin podiumul clasamentului, după o serie de cinci victorii din tot atâtea posibile.

Sibienii revin în Sala Transilvania după ce săptămâna trecută au făcut deplasarea la Mediaș, unde s-au impus la o diferență de 10 puncte. După 40 de minute de joc, tabela a arătat un scor favorabil echipei de pe Cibin:  84-74. Echipa pregătită de Dan Fleșeriu traversează o perioadă excelentă în actualul sezon al Ligii Naționale, câștigând ultimele cinci partide, trei în deplasare și două pe teren propriu.

De partea cealaltă, Dinamo se poate lăuda cu doar două victorii din cinci meciuri. În etapa precedentă, CS Dinamo a cedat pe teren propriu în fața lui CSM-U Oradea, scor 75-93. Ultima victorie bifată de echipa condusă de Aco Todorov a venit în urmă cu două săptămâni, pe 14 noiembrie, contra lui Baschet Club Timișoara. Atunci, CS Dinamo a reușit să încheie partida în favoarea ei, cu scorul de 88-78.

Ultima confruntare directă dintre cele două a avut loc în august, tot la Sibiu, unde s-a disputat Memorialul “Elemer Tordai”. CSU Sibiu a câștigat partida cu CS Dinamo, în ultima zi a turneului amical organizat în memoria fostului baschetbalist sibian Elemer Tordai, cu 87-84 (19-19, 24-15, 25-19, 19-31). Ultima victorie a lui Dinamo in fața celor de la Sibiu a fost în urmă cu cinci ani: 86-81.

Cu o nouă victorie în cont, CSU Sibiu și-ar păstra în continuare fotoliul de lider al LNBM, fără niciun fel de emoții.

Meciul va fi arbitrat de Marius Ciulin, Bogdan Podar, István Bertalan și va fi transmis în direct de Digi Sport 3. 

*Foto: Facebook CSU Sibiu

1 comentariu la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu mid :

    csu
    Sper ca baietii nostrii , sa trateze cu atentie orice meci, baschetul ofera multe surprize. Sper intr- un arbitrajbun. Ma refer la dl. Ciulin, de astfel un arbitru bun , care de multe ori da impresia unui adversar. HAI CSU !!!!!

    cu 8 ani în urmă (28.11.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!