Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Sibiu caută victoria care să o mențină în play-off

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
24.04.2016

Play-off

Meciul III

Luni, ora 19:45

Sala Transilvania 

 

0 Fișa meciului  2

CSU Atlassib Sibiu joacă luni, 25 aprilie, meciul trei al seriei cu U-BT Cluj. Trupa condusă de Dan Fleșeriu este nevoită să obțină un rezultat pozitiv pentru a putea continua în play-off, având în vedere că jucătorii lui Marcel Țenter conduc cu 2-0, după ce au câștigat ambele partide de pe teren propriu.

U-Banca Transilvania și-a adjudecat prima partidă cu CSU Sibiu, câștigând la o diferență de opt puncte. Sibienii au fost de nerecunoscut în primul sfert, când au marcat extrem de puțin, iar jocul slab a continuat și în secvența a doua. Galben-albaștrii au dat semne de revenire în repriza secundă și au fost cât pe ce să aducă egalarea, însă mingea trimisă de Octavian Popa Calotă de la mare distanță nu reușea să pătrundă în inel. Clujenii s-au distanțat din nou, câștigând cu 85-77. 

Elevii lui Marcel Țenter s-au impus și în partida cu numărul doi și respiră ușurați înaintea confruntării de luni, de la Sibiu. Deși sibienii au intrat mult mai determinați pe teren și au reușit să țină frâiele partidei aproape jumătate de repriză, greșelile comise la finele actului secund și imediat după pauză au făcut ca U-Banca Transilvania să își adjudece și cea de-a doua partidă, cu scorul de 72-67.

După ce au pierdut ambele partide disputate în Sala „Horia Demian” din Cluj-Napoca, galben-albaștrii speră că vor reuși să se impună în prima confruntare de acasă, pentru a mai putea juca meciul patru și apoi, în funcție de rezultat, decisivul. În caz contrar, U-BT va merge mai departe, cu un scor general de 3-0.

Partida se joacă luni, de la ora 19:45, la Sala Transilvania din Sibiu și va fi transmisă în direct pe Digi Sport 3.

 

*foto: Ana-Maria Mătușoiu

1 comentariu la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu @lexCSU :

    Mesaj @ifg
    "Avem o datorie, sa nu cedam nicicand,
    Si chiar de vom muri, vom muri luptand."

    Pentru istoria si spiritul acestei echipe avem obligatia sa nu cedam indiferent de situatie.

    Hai CSU !

    cu 8 ani în urmă (24.04.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!