Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Sibiu continuă parcursul excelent din campionat

Radu Bărăian

Radu Bărăian
29.11.2015

CSU Sibiu a revenit pe prima poziție din LNBM, după ce a reușit să bifeze cel de-al 6-lea succes consecutiv, 86-82 cu Dinamo București. Partida a contat pentru cea de-a 10-a etapă din întrecerea masculină.

Sibienii s-au impus mult mai clar decât o arată scorul, reușind să controleze jocul de la un capăt la celălalt. Scorul pe sferturi a fost 27-20, 21-16, 16-16, respectiv 22-30.

Primul cinci folosit de Dan Fleșeriu a dus greul Sibiului în acest meci, punctele venind în felul următor: O. Popa Calotă 19, L. Gilbert 15, I. Mijajlovic 15, B. Lalovic 13 și K. Hardy 13. De cealaltă parte, de la Dinamo s-au remarcat P. Marinov cu 20, respectiv N. Sulovic cu 18. 

Vom reveni cu cronica detaliată a întâlnirii!  


CSU Atlassib Sibiu se află în avantaj la pauza confruntării cu Dinamo București, scor 48-36, în ultimul meci al etapei a 10-a din Liga Națională de Baschet Masculin. 

Ardelenii au câștigat primele două sferturi cu parțiale de 27-20 și 21-16.

I. Mijajlovic cu 10 puncte, urmat de B. Lalovic, O. Popa Calotă și L. Gilbert, toți cu câte 8 puncte înscrise, în timp ce de la Dinamo P. Marinov a marcat 17 puncte, iar N. Sulovic 10.

Vom reveni cu amănunte și la finalul partidei de la Sibiu!

3 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu mid :

    csu
    Bravo baieti ! Meritati respectul nostru.VA IUBIM , ne-ati adus o mare bucurie. Felicitari dl Fleseriu pt profesionalismul de care dati dovada. Chiar avem o echipa frumoasa, oare nici acum nu aude cine trebuie sa auda. ... La meciul cu Oradea va vom primi cum se cuvine.... HAI CSU !!!!!!!!!!

    cu 8 ani în urmă (29.11.2015) Raspunde
  • BC CSU Sibiu mid :

    csu
    Era sa uit... LA MULTI ANI !! Domnule Fleseriu !!

    cu 8 ani în urmă (29.11.2015) Raspunde
  • BC CSU Sibiu bryanovidiu :

    csu
    Hai Csuuuuu!!!! Felicitari jucatoriilor , staff-ului si spectatoriilor ....se pare ca se construieste o echipa solida .... LA MULTI ANI dl Fleseriu!!!!!

    cu 8 ani în urmă (29.11.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!