Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Sibiu din nou cu probleme de efectiv înaintea meciului de la Mediaş

Andrada Comănici

Andrada Comănici
25.02.2011

Cristi Craciun, Mike HarrisonCu probleme mari de lot înainte de meciul de la Târgu Jiu, cu Energia Rovinari, şi relativ în aceeaşi situaţie înaintea meciului de acasă cu BC Mureş, cei de la CSU Sibiu anunţă din nou că accidentarile nu le vor permite să joace în formulă completă nici cu cei de la Gaz Metan Mediaş. Conform spuselor directorului sportiv al echipei, Horaţiu Floca, echipa de pe Cibin are doi oameni indisponibili pentru meciul cu gaziştii. Este vorba de extrema Mike Harrison şi pivotul Cristian Crăciun, care pentru moment, îndeplineşte simultan şi funcţia de antrenor secund al sibienilor: 

Avem o săptămână grea, din nou avem probleme cu accidentarile. Cristian Crăciun nu s-a mai antrenat deloc. Are o întindere destul de urâtă la ligamentele laterale şi încrucişate de la genunchi. Probleme de sănătate mai sunt la Harrison care încă nu şi-a revenit 100%, se antrenează, dar mâna drepată la care a avut probleme cu degetul încă nu o poate folosi.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!