Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Sibiu - Fără Ban, Crăciun, Vajda, Aktaș și Pascu la Craiova

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
03.11.2012

Sâmbătă seară este programat duelul din Sala "Ion Constantinescu" dintre formaţia locală SCM U Craiova şi CSU Atlassib Sibiu. Confruntarea se anunţă extrem de echilibrată, având în vedere faptul că gazdele doresc să îşi ia revanşa după înfrângerea suferită în Cupa României.

Conform site-ului csusibiu.ro, gruparea de pe Cibin a plecat la Craiova decimată, Ban, Crăciun, Vajda, Aktas şi Pascu, având toţi diverse probleme medicale. Într-o conferinţă de presă premergătoare confruntării, Horaţiu Floca afirmă că se aşteaptă la un meci greu.

Întâlnim o echipă care a avut un start de campionat foarte bun, o echipă care s-a întărit serios în această vară. Ei în acest moment au patru victorii și o înfrângere în campionat. Se află în partea din față a clasamentului. Cu siguranță ne așteaptă un meci greu.

Preşedintele executiv al sibienilor a mai adăugat că la antrenamentul de joi seara au fost prezenţi doar 10 jucători din totalul de 16.

Din păcate ne confruntăm cu mari probleme de sănătate. Chiar la antrenamentul de joi seară au fost doar zece jucători din cei 16 pe care îi avem noi. Cristi Ban are deja o entorsă de o săptămână și încă e în refacere. Probabil va mai lipsi cel puțin 7 – 10 zile până va reveni. Alți patru componenți ai lotului au avut viroze respiratorii, răceli mai grave sau mai ușoare. Tocmai la ultimele antrenamente am preferat să rămână acasă și să nu transmită viroza și la alți jucători. Este vorba de Cristian Crăciun, Attila Vajda, Baris Aktaș și Norbert Pascu. Toți cei patru au lipsit de la ultimele antrenamente din acest motiv. Încercăm să vedem care se simt mai bine pentru meciul de la Craiova.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!